Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy egyre makacsabb nőt rávenni, hogy hallgasson rám? Egyszerűen nem ésszerű, amit csinálni akar.
Nagyon sokáig jó volt a kapcsolatunk, de a barátnőm tavaly bekerült egy olyan munkahelyre, ami tele van a tipikus öntudatos, macskás nőkkel, akik szerint többet ér a vibrátor mint a férfi. :D
A menyasszonyomnak azóta nagyon elszállt az agya és egyre több olyan problémánk van, ami előtte sose. Ezekbe bele se mennék.
Egy konkrét dolog van, éspedig a vezetés. Most akarja megcsinálni a jogsit, gyanítom, hogy azért mert a kolléganői is kocsival járnak.
Én ezt egyáltalán nem akarom. Nem akarok 5-600 ezer ft-ot kidobni erre. A kocsit soha nem adnám oda neki. Egyrészt, dolgoztam autószerelőként pár évig és van képem arról, hogy a női sofőrök hogyan vezetnek és hogyan rontanak az autó állapotán az évek alatt. Másrészt, az utakon is irritálóak, nem akarom, hogy pont az én páromra anyázzanak mások. Másrészt pedig tudom, hogy semmi műszaki érzéke, semmi térérzékelése nincs, ráadásul impulzív, nem gondolkodik. Szóval pont az a fajta ember, akinek tilos vezetni. Harmadrészt pedig elmúlt 30 éves, és szerintem még annak akinek van hozzá érzéke annak sem ennyi idősen kell megtanulni, szinte esélytelen már ilyen idősen normálisan megtanulni.
De ő köti az ebet a karóhoz, állandó veszekedés van belőle.
Ha megmondom neki őszintén, építő jellegűen, polkorrekt virágnyelven azt amit ide leírtam, már akkor jön a sértődés, hiszti.
Mit tudnék még tenni? Egyszerűen keményítsek be?
Az autóvezetési képesség és jogosítvány elég alap dolog ma már.
Mondjuk szerintem az is, hogy egy felnőtt ember maga rendelkezzen a pénzügyeivel...
De mivel te nem ezt választottad törödj bele, hogy ő a közös pénzetekből jogsit fog csinálni és a közös pénzetekből vett és fenntartott autót fogja vezetni.
"#22, #29 Ahol közös kassza van, ott a nagy részét a férfi keresi meg, és a nő költi el."
Szóval rosszindulatú spekulációra alapozod, hogy az a férfi pénze.
Mi is közös kasszán vagyunk a párommal, most kiszámoltam, és az összes bevételünk 53%-át keresi ő meg. A megtakarításunk pedig közös, ugyanannyit teszünk bele a fizetésünkből. Le is nyomnék egy pofont annak, aki azt a pénzt kategorikusan az ő pénzének nevezni azért, mert én vagyok a nő.
Mintha exem írta volna. Állandóan azzal volt elfoglalva, hogy ki hogy vezet. Ez nem figyel, az lassú, ez túl öreg, az fiatal, na meg "a NŐK". Kedvencem, " ez meg baseball sapkában vezet, hogy lehet úgy, nem is lát" miközben az ő fején is az volt :D mindenki szarul vezet, bezzeg ő. Mindig szapult engem is, nem is szerettem ha mellém ült, pedig 10 éve aktívan vezettem és sose volt balesetem. Neki minden évben volt koccanása mert olyanokat csinált, ha valaki idegesítette direkt emberkedett, ment a seggében.
Vicces, de közvetve egy kocsi miatt szakítottunk. Új munkám lett, kaptam 0 km-es kocsit a munkáltatótól. Ezt nem bírta megemészteni az ego-ja, folyton fikázta, hogy az övé mennyivel jobb. Nyilván a 17 éves széthajtott kocsi biztos jobb mint egy 0-km Ford. Olyan irigy lett, hogy folyton kötekedett mindenért a végén már.
Talán lehetnél te is kevésbé makacs... kezdhetnéd a hímsoviniszta hozzáállásodon való javítással. Persze, a női sofőrök mind szarok, a férfiak meg mind szentek, ugye? Nézz már utána néhány statnak, hogy az ittas vezetésből következő balesetek hány százalékát okozzák férfi vezetők pl...
Az meg egy röhej, hogy "a közös kassza az én pénzem, én döntök róla, én nem akarok erre meg arra költeni"... na, az ilyen hozzáállások miatt vagyok a külön kassza pártján. Mert akkor nincs olyan, hogy az én keményen megkeresett pénzemen azért nem vehetek egy használt autót, mert a "kedves párom" szerint a nemem miatt ne vezessek, mert ő "aszonta".
Senki sem állította, hogy kötelező párkapcsolatban élni.
Remetének is lehet szép az élete.............(de minek?)😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!