Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy egyre makacsabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy egyre makacsabb nőt rávenni, hogy hallgasson rám? Egyszerűen nem ésszerű, amit csinálni akar.

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig jó volt a kapcsolatunk, de a barátnőm tavaly bekerült egy olyan munkahelyre, ami tele van a tipikus öntudatos, macskás nőkkel, akik szerint többet ér a vibrátor mint a férfi. :D

A menyasszonyomnak azóta nagyon elszállt az agya és egyre több olyan problémánk van, ami előtte sose. Ezekbe bele se mennék.

Egy konkrét dolog van, éspedig a vezetés. Most akarja megcsinálni a jogsit, gyanítom, hogy azért mert a kolléganői is kocsival járnak.

Én ezt egyáltalán nem akarom. Nem akarok 5-600 ezer ft-ot kidobni erre. A kocsit soha nem adnám oda neki. Egyrészt, dolgoztam autószerelőként pár évig és van képem arról, hogy a női sofőrök hogyan vezetnek és hogyan rontanak az autó állapotán az évek alatt. Másrészt, az utakon is irritálóak, nem akarom, hogy pont az én páromra anyázzanak mások. Másrészt pedig tudom, hogy semmi műszaki érzéke, semmi térérzékelése nincs, ráadásul impulzív, nem gondolkodik. Szóval pont az a fajta ember, akinek tilos vezetni. Harmadrészt pedig elmúlt 30 éves, és szerintem még annak akinek van hozzá érzéke annak sem ennyi idősen kell megtanulni, szinte esélytelen már ilyen idősen normálisan megtanulni.

De ő köti az ebet a karóhoz, állandó veszekedés van belőle.

Ha megmondom neki őszintén, építő jellegűen, polkorrekt virágnyelven azt amit ide leírtam, már akkor jön a sértődés, hiszti.

Mit tudnék még tenni? Egyszerűen keményítsek be?

2023. okt. 23. 01:28
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
97%

Bocsi, miért neked kell kiadni erre a pénzt ha ő akarja?

Másrészt, mivel jár? Mert pl én amikor elázok reggelente a biciklin, akkor mindig szeretettel gondolok a páromra, aki az én nevemen lévő kocsival ment dolgozni.

2023. okt. 23. 01:47
 2/48 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg ennyire unatkozol éjjel fél kettőkor, hogy hosszú sorokon át pötyögsz egy troll kérdést?

Akkor legalább csináld jól! Ez rohadt átlátszó, benne van az összes incel hiszti.

2023. okt. 23. 01:51
 3/48 A kérdező kommentje:

Közös kasszán vagyunk, közös a megtakarításunk amiből erre akar költeni.

Arra meg inkább nem mondok semmit, hogy nektek mindenki incel vagy troll, aki minimálisan is kritikát mert megfogalmazni egy nőre vagy a mai hozzáállásra.

2023. okt. 23. 02:07
 4/48 anonim ***** válasza:
96%

Ezek alapján, mivel közös a megtakarítás így nyilván neki is joga van abból költeni, nem?

Szerintem, te lenézed őt és kissé úgy nyilatkozol róla, mintha nem lennének egyenrangú felek a kapcsolatban.

2023. okt. 23. 02:10
 5/48 anonim ***** válasza:
18%

Szóval ő szeretne elkölteni 5-6 kilót jogsira úgy hogy amúgy tudja hogy az egyetlenegy autótokat ami a tiéd úgysem fogja megkapni, szóval igazából nem fog tudni mit vezetni?:D Vagy ő ezt nem tudja és úgy van vele hogy majd a jogsi mellé lesz kocsi is?

Mert akármelyik a helyzet itt nincs köztetek valami nagy összhang, így lehet hogy a közös kassza is picit veszélyes játék.

2023. okt. 23. 02:16
 6/48 anonim ***** válasza:
95%

30+ még nem a világ.

Tanuljon nyugodtan. Kicsit elfogult vagy vele szemben szerintem.

Én is úgy gondoltam, hogy valaki ne újítsa meg a jogsit, 54 évesen,de ő nem vezetett cirka 35 éve mióta meglett neki a vizsga 😂😂😂

Autót majd vesz magának, nem kell a sajátod oda adni.

Inkább támogasd, hogy tudja ne a motorba töltse az ablakmosót stb stb.

2023. okt. 23. 02:23
 7/48 anonim ***** válasza:
97%
Ha nekem ilyen párom lenne, úgy kibasznám, mint macskát szarni. Nekem nem kéne olyan, aki lehúz, márpedig te lehúzod őt. Miért ne tehetné le a jogsit? Nagyon jó, ha az embernek van jogosítványa, én 21 vagyok, 18 évesen már jogsim volt, és nő vagyok, ráadásul elég jól vezetek. Na mindegy egy nő ahogy te mondod nem lesz attól "macskás" sem makacs, azért mert megszeretné valósítani a céljait.
2023. okt. 23. 03:04
 8/48 anonim ***** válasza:
97%

van képem arról, hogy a női sofőrök hogyan vezetnek és hogyan rontanak az autó állapotán az évek alatt.

Aha szóval minden nő elrontja az autókat.

"az utakon is irritálóak" mert a sok agresszív barom aki aki egyszerre előz 4 kocsit és lesz.rja hogy szembe jönnek majd beengedi valaki, az nem irritáló.

Persze a csaj a hisztis, mert vezetni akar, és te kompletten lehordod az egész női nemet..hát én kivágnálak az tuti.

2023. okt. 23. 03:10
 9/48 anonim ***** válasza:
97%
Hát ez ilyen sajnos, ha vannak céljaink, akkor makacsak és hisztisek vagyunk, bezzeg ha nincs akkor mindenféle aranyásó, k@rvák vagyunk a férfiak szerint😂
2023. okt. 23. 03:15
 10/48 anonim ***** válasza:
12%
Fizesse a jogsit meg a kocsit magának. Ha nem telik, akkor nem kell belevágni. Nekem van mindegyik de nem a pasimmal vetettem egyiket sem.
2023. okt. 23. 03:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!