Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy egyre makacsabb nőt rávenni, hogy hallgasson rám? Egyszerűen nem ésszerű, amit csinálni akar.
Nagyon sokáig jó volt a kapcsolatunk, de a barátnőm tavaly bekerült egy olyan munkahelyre, ami tele van a tipikus öntudatos, macskás nőkkel, akik szerint többet ér a vibrátor mint a férfi. :D
A menyasszonyomnak azóta nagyon elszállt az agya és egyre több olyan problémánk van, ami előtte sose. Ezekbe bele se mennék.
Egy konkrét dolog van, éspedig a vezetés. Most akarja megcsinálni a jogsit, gyanítom, hogy azért mert a kolléganői is kocsival járnak.
Én ezt egyáltalán nem akarom. Nem akarok 5-600 ezer ft-ot kidobni erre. A kocsit soha nem adnám oda neki. Egyrészt, dolgoztam autószerelőként pár évig és van képem arról, hogy a női sofőrök hogyan vezetnek és hogyan rontanak az autó állapotán az évek alatt. Másrészt, az utakon is irritálóak, nem akarom, hogy pont az én páromra anyázzanak mások. Másrészt pedig tudom, hogy semmi műszaki érzéke, semmi térérzékelése nincs, ráadásul impulzív, nem gondolkodik. Szóval pont az a fajta ember, akinek tilos vezetni. Harmadrészt pedig elmúlt 30 éves, és szerintem még annak akinek van hozzá érzéke annak sem ennyi idősen kell megtanulni, szinte esélytelen már ilyen idősen normálisan megtanulni.
De ő köti az ebet a karóhoz, állandó veszekedés van belőle.
Ha megmondom neki őszintén, építő jellegűen, polkorrekt virágnyelven azt amit ide leírtam, már akkor jön a sértődés, hiszti.
Mit tudnék még tenni? Egyszerűen keményítsek be?
Par nappal a 30. szuletesnapom utan tettem le a forgalmi vizsgat. Azota levezettem 300 ezret a vilag legveszelyesebb utjain, ahol a teherautok nincsenek 40 tonnaban korlatozva, elmennek 90 tonnasan is, es az emberek zarovonalon elozik a rendorautot. Nincs muszaki vizsga, kb. 10-20 kilometerenkent van lerobbant auto az autopalya szelen.
39F incel
Ez a kapcsolat csak neked jó így, ő nem véletlenül feszegeti a korlátokat. Nem a gyereked vagy az alkalmazottad, hogy kikérje az engedélyed bármihez.
Gondold végig, hogy együtt akarsz-e vele maradni. Ha igen, akkor állíts magadon, mert az alapján amit idehánytál, pont te vagy az a típus, akinél tóbbet ér egy vibrátor meg egy szatyor elem. Nem a munkahely meg a kollégák miatt viselkedik másképp, hanem változtatni akar az elnyomó kapcsolaton, amiben évek óta boldogtalan.
Csak nehogy a macskás nénik után betoppanjon egy kedves kollégaúr, aki egyenrangúként kezeli, tisztelettel, meg párszor beszélget vele normális hangnemben, és már vitte is a csajodat.
15
Ugyanígy "vittek" el...
😏😳
Megdöbbenve olvastam ezt a storyt! Ez akár én is lehetnék...
Ugyanezen ment a vita...miert akarok en jogsit!? Kiegészitve azzal, hogy beiratkoztam főiskolára. Mert minek az? Biztos pasizni akarok...Pedig szó sem volt róla. Jobb munkahelyet szerettem volna, jobba fizető állást, és érdekelt a pénzügy! Közölte, hogy ő nem fogja fizetni! Mondom nem is kell, én is dolgozom, majd én kifizetem! 2 hosszu kapcsolatom volt a férjem előtt: Az első egy gyerekszerelem, a masodik a kerdezőhöz hasonló (most mar tudom) elnyomó, toxikus, visszahúzó vadbarom, aztán pedig a férjem, aki hát...; ég és föld! Támogat, nem nyom el... Amikor megismertem a munkahelyen (másik csapatban dolgozott) és elmondtam neki ezeket a dolgokat, hogy min veszekszik velem otthon a párom, nagyon meg volt döbbenve, és nem értette. Neki pont az volt a baja, hogy a legtöbb exe, nemhogy jogsit, de egyenesen semmit nem akart csinálni. Amikor kidobtam azt a seggfejt a rengeteg veszekedés miatt, utána hívott csak el randira a (mostmar) férjem, és öszejöttünk. Kb. egy éven keresztül, majd minden nap jött egy: - " ja hogy ezt így is lehet?" / "ja, hogy így is lehet hozzá állni?" / "Azta, egyenrangu fél vagyok?" - érzés.
Szóval kérdező, hajrá! 👏👏Egyenes út ahhoz, hogy kib*sszon a barátnőd! És igaza lesz!
Nagyon gáz a hozzáállásod. Ki vagy te, hogy úgy kezeled a párodat, mint valami hülyegyereket, és te akarod megszabni, hogy mit tanulhat és mit nem? Legyen csak neked kiszolgáltatva, ha nincs busz? Ahelyett, hogy örülnél, hogy fejlődni akar! Ha nem tetszik, nem akarsz rá költeni, akkor tessék szétdobni a közös kasszát, aztán mindenki gazdálkodjon a saját részével! Mi az, hogy 30 felett nem lehet vezetni tanulni? Nem mindenkinek adatik meg, hogy hamarabb megcsinálja, és nem kell a szent autódat se odaadnod neki, ha nem akarod, majd szerez magának kocsit! Remélem, te se tartasz igényt az ő dolgaira vagy szolgáltatására!
Megbocsáss, de a hozzáállásod alapján nálad is többet ér egy vibrátor! Azok az utálatos, öntudatos, macskás nők meg nagyon jól teszik, hogy hatással vannak a párodra, hátha így felnyílik a szeme, hogy ő is teljes értékű ember, az ő vágyai is érnek annyit, mint a tieid, és nem a lábtörlőd, nem vagy a felettese, hanem olyan társat érdemel, aki felemeli, és nem lehúzza, nem attól érzi magát férfinek, hogy dominálhat a nője felett, ha már máshol nem tud hatalmat és pozíciót kivívni magának, akkor maga alatt tart egy nőt, hogy azon élje ki magát.
Nos, egy ilyen hozzáállású pasinál tényleg többet ér egy vibrátor!
Nem értem miért akkora bűn, hogy vezetni szeretne, tudtommal az autókat nem pénisszel vezetik. Egyáltalan nem biztos, hogy béna lenne, vagy talán tudat alatt pont attól félsz, hogy a párod még nálad is jobban tudna vezetni? Kocsit majd tud venni magának, ha akar. A közös kassza pont arról szól, hogy közös, azaz vagy a meglévő kocsi lesz közös vagy a két kocsi lesz közös...
Az autóddal még lehet jobban is járnál, ha neki is lenne egy, mert gondolj bele, mi lesz ha gyerek lesz és benyal egy jó kis hányós hasmenős vírust... Lenne ám bukéja a szent kocsinak!
Hát érdekes, az én anyám is 30 volt mikor meglett a jogsija és már 20 éve baleset mentesen vezet, egy kis koccanasa sem volt. Ellenben baleset veszélyes helyzet amiből az ő reakciójanak hála nem lett csak baleset már több is volt. Találd ki mi volt a lába között a másik sofőrnek. Igen, pénisz. Olyan mint az arcod. :D
Egyébként minek vagy egy nővel ha ennyire kompletten lenézed a női nemet? Elég pasi szaladgál az utcán, menj fogj magadnak egyet.
Repülnél, te kis incel troll.
Ha pedig ez mégis igaz, akkor nyugodtan köpd le magad az okádék személyiségedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!