Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel vagy igazam van?
Ki vagyok borulva azon hogy a párom állandó jelleggel (nem, nem évente 1x) költi a pénzt szórakozásra. Én meg itthon gubbasztok a gyerekkel mert se segítségünk, se mama, se babysitter. Zéró segítség szó szerint.
Tegnap munka után elment haverokkal inni 13tól 19ig. Ma meg valami durvulos rock koncertre megy mert ő megerdemli.
Én meg itthon a hisztis, üvöltő gyerekkel mert ugye érzi rajtam a feszkot.
Ez baromi sok pénz alaphangon 30 de inkább 40. Nekünk ez sok egy fizu és egy gyed mellett.
Persze leultettem már nem is 1x erről beszélni a válasza az volt hogy menjél nyugodtan te is. Ok. Szitu adott nekem de én nem vagyok ilyen bulizós fajta illetve nem a barátnőmmel baszkalnek el hanem a párommal. Vele szeretnék lenni. Alig van velünk. Gyerekkel alig foglalkozik vagy tabketet ad a kezébe mesézni vagy berakja a fürdőkádba addig is csendbe van címszóval.
Én fújom fel de komolyan?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!