Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel vagy igazam van?
Ki vagyok borulva azon hogy a párom állandó jelleggel (nem, nem évente 1x) költi a pénzt szórakozásra. Én meg itthon gubbasztok a gyerekkel mert se segítségünk, se mama, se babysitter. Zéró segítség szó szerint.
Tegnap munka után elment haverokkal inni 13tól 19ig. Ma meg valami durvulos rock koncertre megy mert ő megerdemli.
Én meg itthon a hisztis, üvöltő gyerekkel mert ugye érzi rajtam a feszkot.
Ez baromi sok pénz alaphangon 30 de inkább 40. Nekünk ez sok egy fizu és egy gyed mellett.
Persze leultettem már nem is 1x erről beszélni a válasza az volt hogy menjél nyugodtan te is. Ok. Szitu adott nekem de én nem vagyok ilyen bulizós fajta illetve nem a barátnőmmel baszkalnek el hanem a párommal. Vele szeretnék lenni. Alig van velünk. Gyerekkel alig foglalkozik vagy tabketet ad a kezébe mesézni vagy berakja a fürdőkádba addig is csendbe van címszóval.
Én fújom fel de komolyan?!
Nem, nem te fújod fel, csak úgy jártál, mint a legtöbb nő gyerekvállalás után: hirtelen egyszerre két gyereke lett, és azzal kell szembesülnie, hogy hiába párkapcsolatban vállalt gyereket, valójában egyedülálló anya, csak még egy felnőtt férfiról is gondoskodhat közben.
Ultimátumot kell adnod, ha változást akarsz: vagy felnő, és felnőttként veszi ki a részét a szülői feladatokból, vagy elmész.
Köszönjük, 9-es a hasznos hozzászólást...
Az ilyen tökéletesen semmirevaló, gyűlölködő hozzászólásokat minek kell ideokádni? Amúgy a környezeted hogy viseli a toxikus személyiségedet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!