Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Facebook-on ráírok valakire, akit alig ismerek, hogy le akarok vele feküdni az talán sok?
Figyelt kérdés
Régen a mi sulinkba járt, néha szoktunk beszélni de csak online, ráizgultam mert eléggé szex mániás csaj, szal le akarok vele feküdni. Lányok! Ez sok lenne, ha ráírok, hogy le akarok veled feküdni? Most azt hiszitek kamu kérdés, de nem!!! Már nincs jobb 5letem, most mozi meg ilyenek, az sokáig tart...2010. okt. 18. 23:04
11/20 anonim válasza:
*mondanék
jó köszi,máris jól esik :DD xD
12/20 A kérdező kommentje:
Na ha tudnám, hogy az a csaj is így reagálna jó lenne...
2010. okt. 19. 01:00
13/20 anonim válasza:
nézd. ha szexmániás,akkor nem prűd. így mivel nőből van,valszeg így reagálna ;D
de arra ne számíts,hogy azonnal bele is megy xD
14/20 A kérdező kommentje:
Jaaja tom én... csak reménykedek.
2010. okt. 19. 01:46
15/20 anonim válasza:
Ez általában a külsőtől függ. Egy csaj, ha nagyon jópasi próbálkozik nála, akkor az első szvaára ugrik és szétteszi a lábát, viszont ha csúnya vagy, akkor elviheted moziba stb. akkor se fogsz dugni vele. Szal ha jóképű vagy, nyugodtan kérdezz rá, le fog veled feküdni, de ha csúnya vagy, óvakodj, mert lehet még ki is röhög vagy megszégyenít.
16/20 A kérdező kommentje:
Hát ahogy tudom én olyan középkategóriás vagyok, szal nem vagyok ilyen izomagyú kigyúrt szalagon gyártott szépfiú, de nem is az a 6 dioptriás szemüveget viselő, pattanásos könyvmoly vagyok. Mindegy szépen utána megyek a discoba és ott véletlenül direkt rámászok!
2010. okt. 19. 14:25
17/20 anonim válasza:
Ha olyan kanos vagy, tényleg jobb, ha megerőszakolsz valakit a házatok előtt. Az kevesebb időbe telik, míg ráírsz msn-en, ő meg buszra ül és elmegy hozzád... :P Amúgy ha annyira nem bírsz várni, miért azzal töltöd az időd, hogy tőlünk kérdezgetsz marhaságokat? :D
18/20 anonim válasza:
Jólvan, sok sikert, de azért vigyázz azzal a rámászással... ha nem tetszel neki, lehet hogy megveret a volt pasijával, vagy a pofádba röhög és mindenki előtt megszégyenít és megaláz. Nem egy ilyet láttam már... ha a jóképű mászik rá, akkor "belevaló, bevállalós pasi", ha viszont neki nem tetsző, átlagos vagy csúnya pasi próbálkozik, akkor meg "mit nyomulsz, te nyomorék, takarodj vagy megveretlek" stb. Szóval a mai csajoknak van egyfajta hozzáállásuk...
19/20 anonim válasza:
Szerintem az sok. Inkább írd az üzenőfalára, hogy ki szeretnéd nyalni.
20/20 anonim válasza:
15.04! Köszönöm! Úgy látszik egyetértünk...:)
Kedves Kérdező, te meg úgy kapálóztál itt a válaszom ellen, erre mégiscsak disco lesz... férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!