Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi fér bele nektek?
4 éve vagyunk együtt van egy kisfiunk.
Apuka mindennap (!) minimum 3 sört megiszik. Viszont nem kötekedős, nem bánt minket stb. Rengeteget dolgozik, fizikai munka van hogy 14 órát is ha kell, úgy érzem kijar neki számára ez a kikapcs.
Csak attól tartok hogy ha a gyermekünk oviba fog pl járni és mivel a gyerekek ugye őszinték elmondja az ovonenik az rám lesz negatív jelzővel.
Vakon ezt oviba hogy fogadják?
Nem ők élnek a férjemmel hanem én, én tudom hogy negatív ebből nekem nem származik mégis ugye meglehet nekik a véleményük milyen közegbe nő fel a fiunk
"segítenék neki mást találni, ami ugyanígy megadja neki a nyugalmat."
Mitől nyugtalan a párod, miért iszik? Tudtok erről beszélni? Kérdezd meg.
Hát, nehéz kérdés, mondom ezt nőként, akinek a férje max Szilveszterkor iszik. Én csak apámból tudok kiindulni, aki 30 éve ezt csinálja. Megjön munkából, rögtön bontja a sört. Néha elvan azzal az egyel. Ha van társaság is, ami gyakran van, illetve hétvégén megvan a 2-3-4.
Sose láttam olyan részegen, hogy azt se tudná mi van. Ha már nagyon sok neki, akkor csillognak a szemei és vigyorog mint a tejbetök. Ő az a típus, aki aranyosra issza magát. Soha nem kötekedik részegen, nem fetreng, nem ülne úgy kocsiba, hogy ivott. Otthon a ház körül megcsinál mindent, sokszor ő főz.
Objektíven nézve alkoholista. Ugyanakkor nem bánt vele senkit, az egy-két sört nem is látjuk rajta ha nem tudnánk(meg órák alatt issza, eszik közben stb). Szóval a fene tudja. Csak az egészségéért aggódom. 60 éves és van pocak azért(enni is szeret)
"Nem ők élnek a férjemmel hanem én, én tudom hogy negatív ebből nekem nem származik mégis ugye meglehet nekik a véleményük milyen közegbe nő fel a fiunk"
Miért, ha mondjuk ügyvéd lenne és unicumozna, vagy cégvezető és viszkizne és kokózna, az jobb lenne? Ja, ott eltakarná a látszat, hogy fehér ingben és nyakkendőben jár és nem koszos a körme, mi?
Ejnye-bejnye... Nehogy azt hidd, hogy csak a melósok isznak. 10-12 óra fizikai munka után nem mondom, hogy egészséges a sör, de igyál te másfél liter vizet esténként a kiszáradt szervezetednek... A sörben lecsúszik az a folyadék, amit napközben simán kiizzad.
Ennyi nekem nem fér bele.
Az én párom is fogyaszt sört, nem is ritkán, igaz, nem is sokat.
A problémám avval lenne, hogy a férjed nem bír kihagyni napot. Ez a része gáz.
Mert hogy a gyerek ne lássa állandóan sörözni, azt meg lehet oldani, ha akarja.
Te meg megint szép sütemény vagy, ha nem azon aggódsz, hogy a gyereked milyen következtetéseket von majd le, hanem hogy mások mit szólnak. Engem hidegen hagy, ha az óvónő meglát sört inni valahol engem, vagy a párom. Mert tudom, mennyi a max fogyasztás, és hogy az közelében sincs a függőségnek.
És hogy a gyerekem se lát rossz példát.
Ezen kellene gondolkodni inkább, nem azon, mit szólnak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!