Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kér mindig a mellemről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kér mindig a mellemről képet?

Figyelt kérdés

Barátommal fél éve vagyunk együtt. Már az elején észrevettem, hogy oda van a cicimért és amikor alkalma van, mindig kényeszteti őket. De mindig felhozza mostanában, higy küldjek róluk melltartó nélkül képet, mert ilyen szép ciciket előttem sosem látott. Bennem az van ilyenkor, hogy ha szakítanánk megmaradna neki és annak küldené el, vagy mutatná meg akinek akarja. Lányok, ti sűrűn küldtök képet a meztelen testetekről? Nekem nem szokásom, hisz akkor lát meztelenül, amikor akar.

Ő 23/F, én 23/L

2023. okt. 21. 08:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg ez történt, szerintem annyira nem hihetetlen

2023. okt. 21. 14:21
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Vagy arra akar masztozni, amikor nem vagy vele. Vagy már most mutogatni akarja. Van több lehetőség is.

Én nem küldök ilyen képeket senkinek.

2023. okt. 21. 15:30
 33/33 anonim ***** válasza:
Óriásposztert akar nyomtatni belőle a szobája falára. 🍒😂
2023. okt. 22. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!