Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kér mindig a mellemről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kér mindig a mellemről képet?

Figyelt kérdés

Barátommal fél éve vagyunk együtt. Már az elején észrevettem, hogy oda van a cicimért és amikor alkalma van, mindig kényeszteti őket. De mindig felhozza mostanában, higy küldjek róluk melltartó nélkül képet, mert ilyen szép ciciket előttem sosem látott. Bennem az van ilyenkor, hogy ha szakítanánk megmaradna neki és annak küldené el, vagy mutatná meg akinek akarja. Lányok, ti sűrűn küldtök képet a meztelen testetekről? Nekem nem szokásom, hisz akkor lát meztelenül, amikor akar.

Ő 23/F, én 23/L

2023. okt. 21. 08:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%

Vettem egy hibás telefont egy csajszitól régebben, szalagkábelt kellett csak cserélni, bekapcsoltam, tele volt a telefon pucér képekkel a lányról....

Írtam neki, hogy köszi a telefont, értékeltem(vatera).

Erre még ír, hogy van pár tartozéka hozzá, szívesen odaadja...ingyen.

Biztos kiváncsi volt rá, mit találtam. :D

Jó pókerarcom van.

Szóval ja, ilyen képet csak arc nélkül.

2023. okt. 21. 09:32
 12/33 Bitorló37 ***** válasza:
Töltsd fel a saját f..ról is képet. Úgy még viccesebb lesz:) Talán más is rájön végül, mi is az:D (Persze csak ha van otthon nagyítója)
2023. okt. 21. 09:47
 13/33 anonim ***** válasza:
67%
Miért, mekkora melleid vannak, higy annyira könyörög egy képért? Én is kaptam sok ilyen képet barátnőktől, vagy lányoktól akivel csak kavartam, de nem mutattam senkinek. Ha örömet akarsz okozni neki és félsz ettől, csak a melleidet fotózd le és kész.
2023. okt. 21. 10:01
 14/33 A kérdező kommentje:
80/D-s melleim vannak. Nagyok és formásak, megértem, higy különlegesnek tartja, mert az előző barátnőinek maximum átlagos, de inkább kis melleik voltak.
2023. okt. 21. 10:03
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

A férjem egyszer-kétszer lefényképezett, volt, hogy le is videózott intim helyzetben, de ő épp csak ránézett a fotókra, felvételre, és már azonnal törölte is ki, annyira fél, hogy nehogy véletlenül is bárki más meglássa. Mesélte viszont, hogy egy munkatársa az aktuális partneréről megmutatta a csöcsös képet, csak úgy simán, mint mások egy arcképet, hogy "nézd, milyen csajom van".

Embere válogatja. Én küldeni sosem küldtem, és az, hogy valaki kéri is, önmagában méginkább elriasztana attól, hogy küldjek. Maximális bizalom mellett másoknak működhet, de tökéletes biztonság nincs, lásd a vőlegényes válaszolót. Viszont olyannál, akinél még kifejezetten elképzelhetőnek is tartom, hogy bármikor mutogatni fogja (a barátodról elképzelhetőnek tartod, ezért motoszkál benned a gondolat, vagy mert tényleg olyan, vagy mert nem ismered eléggé), nem kockáztatnék.

2023. okt. 21. 10:20
 16/33 Bitorló37 ***** válasza:
0%
Így van 14-es, a kis melleket nyugodtan mutogathatod, úgyse sokat látnak (sírva röhögős smile helye)
2023. okt. 21. 10:23
 17/33 A kérdező kommentje:
16os, hogy érted? Gondolom te is előbb kérnél egy nagy mellű lánytól cicis képet, mint olyantól akinek sokkal kisebb
2023. okt. 21. 10:27
 18/33 Bitorló37 ***** válasza:
31%
A nagy mellek nem szépek, csak a közepesek szerintem. A nagyok egy idő után lógnak, 50 évesen meg mész mást keresni az asszony helyett, mert már kiment a formából. Bár a férfiak, még hamarabb tönkre mennek, pláne ha alkoholisták, vagy pszichésen terheltek. Aztán maradnak nekik a meztelen képek nézegetései és a kukkolás. Szánalmas.
2023. okt. 21. 10:55
 19/33 A kérdező kommentje:
Nekem nem lógnak, és ha anya génjeit örököltem, akkor nem is fognak. Meg azért nekem nnincsenek olyan nagyon durván nagy melleim, csak az átlagnál éppen nagyobbak.
2023. okt. 21. 10:58
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Volt akinek engedtem hogy csináljon, utána sok ismerősömnek mutogatta hogy mekkora rib vagyok.

Na azóta senkinek. Mostani férjem csinált ugyan, de azonnal törölte is.

A melleid meg most valóban szépek lehetnek, de ha szülsz és megnőnek F-ig, vagy tovább, aztán leengednek, akkor nem lesznek azok :( De ezzel nem tudsz mit tenni, max plasztikázni. De akkor se küldözgesd most senkinek, max tényleg arc nélkül.

2023. okt. 21. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!