Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egyszer elmegy más nő szolgáltatását igénybe venni akkor arra rá lehet függni?
Vagy erről szó sincs?
Az én esetemben, minden jól működik,csak hidegek az éjszakák. Ezért gondolkoztam ezen az opción. Feleségem mindíg ezzel jön hogy már megint csak azt akarom. ha mással csinálnám,akkor nem akarnám "egyfolytába". Nem érezné úgy,hogy kötelező.
Egyfolytába: heti tobb mint 1x.
Stresszes a meló miatt, fáradt. Szerinte ez nem fontos. Ha meg beadja a derekát,akkor meg mondja utána,hogy de jó volt. Hja akkor szét szoktam kapni kábé..xD Akkor most vagy hazudik..vagy nem tudom.
1.
Hahahaha, mert pont tudja bárki is ellenőrizni, hogy ki volt ilyen helyen, elvégre hivatalos lista van róla, rendes adatbázisokkal.
"hidegek az éjszakák"
Gyere Malajziaba, 27 fok van ejszaka. Ha esik, lemegy 23 korulre is. Viszont jo sok a szunyog.
39F incel
5.
Ne is haragudj, de hülye vagy, hogy ilyen helyen élsz. Ha már mindenképp elhagyja Magyarországot, akkor legalább jó helyre menne, mint Izland vagy Kanada.
Ha szeretsz fagyoskodni.....
En decemberben is csak egy strandpapucsot veszek fel, ha megyek valahova. Futes, meleg viz nincs, rezsi olcso, teli ruha nem kell. Magyarorszagon, telen percekig cihelodtem, ha mentem valahova.
A tenger 32 fok korul van egesz evben, csak a monszunkor nem szoktam lemotorozni furdeni, mert nagyok a hullamok.
39F incel
7.
Te meg szeretsz megfőni, mert a 27 fokos éjszaka nem fehér embernek való. Már az éjszaka 20 is brutális néha, itt Magyarország területén.
Én, ha tehetném tuti valami északi országba mennék. Izland, Kanada, Skócia, Írország északi része, Finnország, Grönland stb.
Izland a legjobb, mert ott kevesen is vannak, meg szép a sok vulkán, gejzír meg ilyesmik. Finom hal meg cápa, mint általános ételek...
OKe,latom kicsit elkanyarodtunk a tematol.
Mar reg kulfoldon elek, koszi a tanacsot,bar az nem igazan segit.
A 200 FT-os viccet en is ismertem. Ertem,hogy az 1es jatekos mire gondolt.
Kerdezo,jogosan mesz prostihoz ilyen esetben.
Menj el prostihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!