Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a párotok előttetek egyszer igénybe vette egy kurv*/hímkurv* szolgáltatásait?
Csak annyit,mint a south parkban a gruftik mikor megtudták,hogy az emók világhatalomra törnek:
"Ne má'! Na ne má'! Há',de na ne má'!" :D
Ha egyszer régen előttem, az egyáltalán nem zavarna.
Ha 10 perccel előttem, akkor rúgnám s€ggbe.
Remélhetőleg az ismerkedés elején még kiderül és gyor elküldeném a jö... orvoshoz kivizsgálásra. Ha már később derülne ki, akkor:
http://www.youtube.com/watch?v=wcz4u3Lv9ko
... és elkisérném az orvoshoz...
Viccet félre téve lehet még örülnék is neki, hogy csak egyszer vett igénybe ilyesmit, mert amit ma a fiatalok művelnek pl a szórakozó helyeken... Lassan már tényleg mindenki legalább egyszer mindenkivel lesz... Na az mivel jobb? Nem kell ezt szem elött tartani és kész. Ennyi.
Először is lesokkolt, mert egyáltalán nem volt az a típus már akkor sem, aki rászorult...(mondjuk úgy, hogy kapós volt a csajok között) ez még elvileg jóval előttem volt, de akkor is... nagy kerek szemekkel hallgattam, amikor egyszer kicsúszott a száján én meg megálltam és kérdeztem, hogy mi van?
Régen volt, nem tudok mit tenni ellene, elkönyveltem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!