Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert valaki szerelmes olyan valakibe akit utál?
Ex/plátói szerelem/toxikus szerelem esetén előfordul, hogy az illető hol utálja hol szereti a másikat hiszen fájdalmat okoz. De ez nem igazi szerelem, mert ha őszintén, tisztán szereted akkor bár fáj elfogadod hogy mással boldog, vagy boldoggá tesz az a tudat, hogy az nélküled harmadik személytől függetlenül. Vagyis hamis az a szerelem, egó, büszkeség játéka és ragaszkodás/obszeszív állapot.
Utálatból szerelem se létezik, mert tudatalatt az a személy tetszik, vonz csak nem veszel róla tudomást. A szerelem/gyűlölet ellentéte a közömböség nem a szerelem ellentéte az utálat és fordítva. Ha valaki úgy érzi magát hogy hol szereti hol nem az esetleg a szakítás előtt/után még nincs túl a másikon, egyfajta tagadó/gyászfolyamat a teljes elengedés felé.
Semmiképp sem "igaz" szerelemről beszélünk.
Ha nem is utáltam, de mindenképpen ellenérzést váltott ki belőlem a stílusa olykor (flemga vagy bunkó volt). Emellett iszonyatosan is vonzott, testileg és lelkileg is. Egyszerűen láttam benne valamit, ami nagyon megfogott..
Rájöttem amúgy, hogy gyakorlatilag egymás viselkedését tükröztük. Én is hibáztam, és ezt csak később láttam be. Nyilván nem engedhettem magamhoz közel, mivel az elején tisztázta, hogy nem akar többet testiségnél. Baromi nehéz volt úgy a munkára koncentrálni, hogy láttam szinte minden nap. Néha bejöttek a csajai is, olyankor a mosdóban bőgtem egyet.
Nem másztam rá, sőt, nem is beszélgettem vele. Soha nem tudtam eldönteni, hogy őt ez zavarja-e, mert mégis érez valamit, vagy szimplán utál...
Velem volt már olyan, hogy annyira kívántam egy nőt, hogy akkor is felállt rá, hiába gyűlöltem, el is mondtam neki, hogy nem kedvelem, sőt, egyenesen rühellem, de nagyon kívánom a seggét, meg a punciját + szeretem is, meg gyűlölöm is, de meg akarom dugni, utána meg pofán b*szott konkrétan.
Amit amúgy megérdemeltem, de nem is értem a mai napig, hogy mi a f*sz történt akkor és ott, abban a pillanatban velem. Nem voltam százas, na. A mai napig emlékszem erre. Ennek semmi értelme, azóta már beláttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!