Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van a párodnak joga megváltozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a párodnak joga megváltoztatni téged?

Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 10:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%
10# én kapcsolatban vagyok, és spec nem akarom az álompasimat megváltoztatni, meg az álompasim sem engem. Régebben viszont volt randim egyszer egy olyan f@szkalappal, akinek nem tetszett a hajszínem, és javasolta, hogy festessem be, hízhatnék pár kilót, mert nincs rajtam mit fogni, miért nem magassarkú van rajtam, miért pont ez a munkám stb. A stb azért van, mert otthagytam, a kávémat sem ittam meg. Senki sem f@ngja a passzátszelet, hogy mindenki neki akarjon megfelelni, meg változzon a kedvéért, olyat kell keresni, akivel kölcsönösen megfelelünk egymásnak.
2023. okt. 18. 11:30
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Istenem! Már értem! Ti nem alkalmazkodásról beszéltek, hanem az ultra proli pasitokról akinek egyáltalán nem tetszettetek. Értem. Proli szint. Ezzel kellett volna kezdeni a kérdést!
2023. okt. 18. 11:32
 13/31 anonim ***** válasza:
89%
12# nem, nem rólad beszéltünk.
2023. okt. 18. 11:39
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

Ha nő akoor feltétlen, hiszen ettől érzi magát 100%ban nőnek.

Ha férfi akkor semmi jogod szolni, mert az férfi elnyomás.

2023. okt. 18. 11:46
 15/31 anonim ***** válasza:
6%
13. Rájöttem! :) Sokszor nem tudok azonosulni a gyk-n megjelenő problémákkal, testidegen dolgokról beszéltek!
2023. okt. 18. 11:51
 16/31 anonim ***** válasza:
62%

15.

De azért itt vagy. Eeeeez nagyon értelmes tett.

2023. okt. 18. 11:52
 17/31 anonim ***** válasza:
93%

Ez két véglet.

Egy kapcsolatban igenis alkalmazkodni kell mindkét félnek.

Nem szrni mindenbe, hogy én ilyen vagyok és nem is nekiállni átalakítani a másikat

2023. okt. 18. 13:02
 18/31 anonim ***** válasza:
10%
Miért? Nem lehetek itt? Olvasgatok, próbálom értelmezni dolgokat. Szerintem már mondtam neked, próbálj meg önmagadtól sikereket szerezni, tudom az ilyen ingyen energia vámpírkodás, beszólogatások, verbálisan mások fölé helyezkedés jó ötletnek tűnik. Csak ám ez hasonlít arra, mintha beülsz egy étterembe és rendelsz majd fogyasztasz, vagy pedig az étterem előtt fikázod az étlapot, mert nincs pénzed beülni és enni. Te vagy az utóbbi. Most ezt komolyan kellene vennem? :) Én sem állok beléd hogy ismered az ABC-t, mégsem tudsz a betűk adta lehetőségekből értelmes gondolatokat átadni írásban.
2023. okt. 18. 13:06
 19/31 anonim ***** válasza:
77%

18.

Így csak kicsit (nagyon) hiteltelen a 15-ös válaszban előadott szöveged. Nagyon is idevaló vagy, illesz is az itteni miliőbe, egyáltalán nem vagy feljebb, mint bárki is.

2023. okt. 18. 13:15
 20/31 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj a kérdéssel, hogy végleteket emel ki. Szerintem az nem oké, hogy a másik legapróbb jelzését is visszautasítom, de a kényszeres megváltoztatási szándék, mint a 11-es kommentnél sem elfogadható.

Én azt gondolom, hogy ésszerű keretek közt fel lehet hívni a másik figyelmét ha valamit mondjuk rosszul csinál vagy magának árt, de az ilyen stílusbeli meg testi dolgokba pont nem kéne beleszólni. Hogy hízzak, vagy fogyjak vagy amolyan legyen a hajam színe.

Ha az ilyesmi nem tetszik rajtam, akkor keressen mást.

2023. okt. 18. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!