Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám megváltoztatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megváltoztatni az ötven éven felüli élettársam, hogy szeressen csókolózni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem lehet embereket megváltoztatni, sőt, nem is én szeretném megváltoztatni, hanem azt szeretném, ha saját magától változna meg, mert imádok csókolózni, vele meg sosem szoktunk, mert ő viszont nem szeret, és fogalmam sincs, hogy hogy érhetném el, hogy ő is szeresssen csókolózni. Négy éve járunk kb., ebből vagy másfél éve lakunk együtt, nagyon szeretjük egymást szerencsére.

Mindig is hiányoltam a csókolózást vele, ám most csókolóztam (is) mással, a házi kedvesem szeretetteljes engedélyével (!) a monogám párkapcsolatunkat nyitottá téve, erről a lehetőségről már a párkapcsolatunk kezdetekor is beszéltünk, hogy egyszer tán majd nyílt kapcsolatra váltanánk, de csak miután elég erős alapja van a kapcsolatunknak, amire most láttuk eljöttnek az időt, én szuper jól éreztem magam mással az engedélyével, ami még mindkettőnknek furcsa egy kicsit, és mivel ezzel az új emberrel isteni jó volt végre újra csókolóznom, így merült föl bennem az igény, hogy én inkább otthon szeretném élvezni az élettárs-szerelmem csókját, de ő egyáltalán nem szeret és nem szokott csókolózni.

Nagyon nem szeretném, ha ez az élmény most akár emiatt, akár más miatt éket vetne közénk, pedig már mondtam is neki, rossz érzéseket okozva benne, amire még mondtam is neki, hogy a helyében én is rosszul érezném magam, tudom, hogy azzal, hogy már jeleztem neki igényemet, ezzel már elindítottam valamiféle változást benne, csak remélem, hogy jót és nem rosszat.

Mit tudok tenni, hogy megszerettessem vele a csókolózást...?

Van bármiféle terápia esetleg erre...? Ki vagy mi segíthet...?

2023. márc. 11. 00:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
60%
Moss fogat!
2023. márc. 11. 00:26
 2/26 anonim ***** válasza:
85%
Nincs. Nem szereti és kész. Nyitott a kapcsolat akkor csókolj mást oszt kalap.
2023. márc. 11. 01:10
 3/26 anonim ***** válasza:
4%
Lehet túl sok az orál, azt ez meg elveszi a kedvét már.😂
2023. márc. 11. 01:20
 4/26 A kérdező kommentje:

Oké, bocs, első, hogy rögtön lehúztam a válaszod, talán tényleg jó ötlet rákérdeznem, hogy esetleg zavarja-e a szájszagom netán, nem is olyan rossz tanács végül is!

#2 Lehet, hogy nem értetted meg, amit írtam, hogy nem másnál szeretném bepótolni azt, amit otthon nem kapok meg, hanem az otthoni élettársammal való kapcsolatomat szeretném még jobbá tenni!

Tudom, hogy napjainkban könnyebb mindenből újat venni a régi megjavítása helyett, mi viszont ilyen klasszikus és régi, meg tán különlegesek is vagyunk, hogy tökre mindent megbeszélünk, és megpróbáljuk együtt megoldani a problémáinkat, mint pl. ezt is!

2023. márc. 11. 01:23
 5/26 A kérdező kommentje:

Hát neki tán sok, #3, nekem egyáltalán nem... Alig csináljuk azt is, sőt, nagyjából egyáltalán szex is szinte csak szökőévente kb., mert neki több lelke van, mint hormonlevezetési szükséglete, nálam legalább is, aki naponta háromszor csinálná, ehhez képest jó, ha egyáltalán hetente...

Tudom, hogy a férfiak libidója a korral csökken, a nőké viszont éppen nő, az enyém legalább is egyértelműen egyre kívánósabb vagyok, egyre éhesebb. Nem, nem kérek ajánlatokat, köszönöm, hanem a fenti kérdésemre szeretnék normális választ kapni, köszi!

2023. márc. 11. 01:30
 6/26 A kérdező kommentje:
Még egyszer: nem, nem kérek ajánlatot további partnerlehetőségre, köszi, már csak azért sem, mert nem is Magyarországon élek. Mindegy is, hogy hol, ez most lényegtelen, a kérdésem a lényeg.
2023. márc. 11. 01:35
 7/26 anonim ***** válasza:
89%
50 év körül még mindig ott tartasz, hogy meg akarod változtatni a társad? Ez nem működik! 20 évesen sem, 50 évesen sem. Ha nem hajtja le a vécédeszkát használat után, abban talán tud változni. De hogy szeressen csókolózni? Milyen hülyeség ez már? Amúgy csodálom, hogy együtt vagytok, ha ennyire különbözik a nemi étvágyatok.
2023. márc. 11. 01:39
 8/26 A kérdező kommentje:

Azt is hozzá szeretném még tenni a helyzethez, hogy még vele erről beszélgetve is eszembe jutott már és mondtam is neki, hogy meg tudom érteni őt, mert én is voltam az ő helyzetében, bár 14 évesen, amikor is egy szörnyen rosszul sikerült első csók úgy elvette a kedvemet a csókolózástól, hogy akkor közvetlen utána azt mondtam a barátnőmnek, hogy én soha többé nem akarok nem csak csókolózni, de egyáltalán fiút vagy férfit még egyszer közelről látni és még azt is mondogattam, hogy inkább apáca leszek, olyan undorító volt számomra.

Még szerencse, hogy az a barátnőm lebeszélt róla engem és meggyőzött engem arról, hogy nem minden csók ilyen és normális esetben nem undorral, hanem nemi vággyal kéne eltöltenie, és szerencse, hogy azóta tényleg csak jó élményeim voltak, sőt, tényleg imádok csókolózni, és nagyon szeretnék a szeretett élettársammal is csókolózni, és pont azért gondolom, hogy megváltozhat, mert jól emlékszem a saját undoromra és az azóta millió élvezetes csókra mással, de én vele szeretnék csókolózni!

2023. márc. 11. 02:28
 9/26 A kérdező kommentje:
...és értem én, hogy más egy 14 éves korban történt rossz első élmény, mint egy 50+ éve kimaradt élmény, pláne úgy, hogy kérdeztem mind jó, mind rossz élményeiről, de egyikre sem talált választ, vagy csak nem akarta megosztani velem tán, vagy tán még eszébe is juthat, mert tán a letámadásom érzése miatt blokkolt le a memóriája, éreztem, hogy befeszült, és nem is akartam sarokba szorítani, el is engedtem, és hiszek benne, hogy eljutott hozzá a vágyam és tán lesz még válasz erre tőle idővel...
2023. márc. 11. 02:36
 10/26 anonim ***** válasza:
80%

2 vagyok

De megértettem amit írtál csak egyszerűen annyira gyerekes ez az egész hogy olyat akarsz ráerőltetni amit nem szeret. Ha egyszer nem szeretem a marha húst vagy nem szeretem a kék színt stb senki nem fogja rám erőltetni hogy de igen is szeressem. 50+ éves a párod ezután szerinted mit tudsz rajta változtatni? 4 éve vagytok együtt eddig nem jutott eszedbe ez? Vagy elfogadod vagy mész a dugópartnereidhez smárolni. Eszem megáll hogy 50 évesen neked is erre van eszed. Neked is egész biztosan jól esne ha olyat akarna tőled amit te nem akarsz/szeretsz. Az hogy ide leírtad a gyerekkori példádat az csak simán gyerekes hiszti volt. A párod egy felnőtt ember el tudja dönteni mit szeret és mit nem.

2023. márc. 11. 03:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!