Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám megváltoztatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megváltoztatni az ötven éven felüli élettársam, hogy szeressen csókolózni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem lehet embereket megváltoztatni, sőt, nem is én szeretném megváltoztatni, hanem azt szeretném, ha saját magától változna meg, mert imádok csókolózni, vele meg sosem szoktunk, mert ő viszont nem szeret, és fogalmam sincs, hogy hogy érhetném el, hogy ő is szeresssen csókolózni. Négy éve járunk kb., ebből vagy másfél éve lakunk együtt, nagyon szeretjük egymást szerencsére.

Mindig is hiányoltam a csókolózást vele, ám most csókolóztam (is) mással, a házi kedvesem szeretetteljes engedélyével (!) a monogám párkapcsolatunkat nyitottá téve, erről a lehetőségről már a párkapcsolatunk kezdetekor is beszéltünk, hogy egyszer tán majd nyílt kapcsolatra váltanánk, de csak miután elég erős alapja van a kapcsolatunknak, amire most láttuk eljöttnek az időt, én szuper jól éreztem magam mással az engedélyével, ami még mindkettőnknek furcsa egy kicsit, és mivel ezzel az új emberrel isteni jó volt végre újra csókolóznom, így merült föl bennem az igény, hogy én inkább otthon szeretném élvezni az élettárs-szerelmem csókját, de ő egyáltalán nem szeret és nem szokott csókolózni.

Nagyon nem szeretném, ha ez az élmény most akár emiatt, akár más miatt éket vetne közénk, pedig már mondtam is neki, rossz érzéseket okozva benne, amire még mondtam is neki, hogy a helyében én is rosszul érezném magam, tudom, hogy azzal, hogy már jeleztem neki igényemet, ezzel már elindítottam valamiféle változást benne, csak remélem, hogy jót és nem rosszat.

Mit tudok tenni, hogy megszerettessem vele a csókolózást...?

Van bármiféle terápia esetleg erre...? Ki vagy mi segíthet...?

2023. márc. 11. 00:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Én nem fogom elkedzeni vitatkozni egy alsóbbrendű lénnyel, nem is tudsz felidegesíteni ilyenekkel. :D

Az élet magáért beszél. Meg lehet nézni, hogy melyik nem talált fel mennyi mindent, melyik nem vívta a háborúkat, melyik építette a városokat, és melyik nem dominál a napokban is. ;)

(Persze ez most egy naaagyon lerövidített lista, töb időt nem érdemelsz ;) )

Manapság még a melegeket is egyenlőnek akarják nézni... Ilyen világban élünk.

2023. márc. 13. 06:16
 22/26 anonim ***** válasza:
24%
Ne haragudj, hány éves vagy? Miért nem fontos? gyerekes a hozzáállásod, mint egy kisgyerek,meg mindi azon pörögsz, hogy nem csókolózhatsz, látszik hogy gondtalan életed van, inkabb örülnel neki. Lehet, az ötvenes pasid nemsoká rosszul lesz és viheted a kórházba, mint az egyik ismim is rohangált hol a szüleivel hol az idős partnerevel mikor melyiknek lett valami betegsege. Aztán valahogy hirtelen a csók jelentősége is leredukálódik ilyen élethelyzetekben. Sajnálom a párod.
2023. márc. 13. 06:17
 23/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem szeret csókolózni, attól nem fogja megszeretni, hogy esszét írsz róla. Ha 4 év alatt nem tudtatok ebben zöld ágra vergődni, akkor vagy fogadd el ezt az állapotot, vagy hagyjátok egymást. Engem baromira idegesítene, ha valaki ilyen-olyan praktikákkal akarna rám erőltetni valamit, amit nem akarok.
2023. márc. 13. 12:42
 24/26 anonim ***** válasza:

Pfu én csak azt nem értem hogy miért nem kimélsz meg minket az intim részletektől? 😮😳🙄

Remélem a wc-zési szokásaitokat nem fogod részletezni.

Miért teregeted ki a nemi életetek részleteit a nagyvilágnak?

Szerinted ezt szeretné a párod? Ha csókolózni se szeret nyilván ennek meg aztán mégúgyse örülne.

A párod nem szeret csókolózni. Lehet van valami betegsége amit szégyel? Pl.?

Először derítsd ki az okokat és beszéld meg vele. Ne itt kérdezd a nagyközönséget, hogy hogyan vedd rá csókolózásra vagy intim együttlétre. Egy beszélgess vele kettő legyél már kreatív. Három azért az is elgondolkodtató hogy ha ennyire szereted a párod akkor minek egyeztél bele a nyitott kapcsolatba? Gondolom az igényeidből adódó hiány miatt.

2023. márc. 13. 20:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Valoszununek tartom, hogy azert, mert a pasi nem kivanja a szexet. De tovabbra sem kivanja, a szexpartnerek meg nem olyan erdekesek. 50 folott nem minden pasi fickos mar, lathato modon itt sincs libido es a pasi belemegy mindenbe, csak hagyjak mar beken.
2023. márc. 13. 21:18
 26/26 anonim ***** válasza:
25%

Ezekszerint inkább már csak társak vagytok mint szerelmespár.

Èn az asszonnyal vagyok így több mint 10ève vagyunk együtt èjjel nappal mèg a munkahelyen is.

Nem kívánom már besokalltam tőle ,de már más társal nincs kedvem a nulláról kinlódni.

2023. márc. 13. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!