Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valamit úgy közölni hogy ne vegye bántásnak?
Figyelt kérdés
Mert hiába mondom szépen, nyugodtan hogy zavar ez vagy az, vagy örülnék ha így tennél máskor inkább..minden ilyet bántásnak vesz2023. okt. 18. 09:11
1/14 anonim válasza:
Konkrét példa? Mert nagyon nem mindegy, miről van szó.
2/14 anonim válasza:
Énközléseket kell mondani. Neked ez miért rossz, hogy érzed magad a viselkedése miatt. Nem róla kell beszélni, hogy ilyen, olyan, hanem magadról.
3/14 anonim válasza:
C lehetőség, hogy manipulálod és ráneveled a szerinted helyes viselkedésre.
4/14 anonim válasza:
Ha te normálisan előadod a problémádat, ő meg inkább megsértődik, hogy ő legyen az áldozat, akkor a hiba nem a te készülékedben van. Esze ágában nincs tenni ellene, az a baja.
5/14 anonim válasza:
3-manipuláció, mint kommunikációs módszer, gratulálok!
6/14 anonim válasza:
5.
Problémát gyökerénél. A beszéddel semmit nem érsz el.
7/14 anonim válasza:
6-akinél kommunikációval nem lehet célt érni, azzal fölösleges kínlódni.
8/14 anonim válasza:
7.
Ezzel csak engem igazolsz, pont ezt mondtam én is.
9/14 anonim válasza:
8-nem, te azt mondtad, hogy azt manipulációval kell rávenni arra, amit akarsz. Én meg azt mondom, hogy azt hagyni kell a p--ba.
10/14 anonim válasza:
9.
Akinél nem érsz el semmit szóval, azt manipulálni kell, esetleg erővel irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!