Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom napjában többszőr leszedi a láthatóságát a messengeren. Ti rákérdeznétek miért teszi?
#6 vagyok:
Esténként azért beszéltek, látni, hogy élvezi, mondja, hogy szeret, hiányzol neki, mennyiszer tudtok talizni, akkor milyen veled? Ez mind fontos lenne tudni.
Én két dolgot jegyeznék meg...
1. Egy kapcsolat egyik alapja a kommunikáció. Ha ilyen apróságot sem mersz tőle megkérdezni, akkor ez milyen kapcsolat? Komolyan te félsz a barátodtól??
2. "lehet soknak érzi"
Már bocs, de ez orbitális nagy baromság. Mármint persze, lehet, hogy soknak érzi, de akkor 100%, hogy nem szerelmes. Eleve abszurd, hogy egy "jó reggelt" az "sok" legyen, de még elgondolkodtatóbb, hogy akárhogy is van, milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél bújkál?
A messenger amúgy egy sz@r. Meg egyébként ha x órán át nem használja, akkor automatikusan nem mutatja, hogy mikor volt utoljára elérhető, úgyhogy lehet nem használja, ezért látod úgy.
Nekünk volt olyan, hogy a párom otthon aludt mellettem és elérhető volt a messengeren :O Az utóbbi időben meg a hívás se mindig jön be, mármint nem csörög a telefon, csak küld egy értesítést a nem fogadott hívásról (ez többször, több emberrel így van), üzenetek nem mennek át csak órák múlva..stbstb
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy ki-be kapcsolgatja. Simán lehet, hogy napközben dolgozik és gondol rád, csak mással van elfoglalva. Ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!