Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdeznél a kapcsolat multjára?
A jelenlegi párom akivel egyutt vagyok,vele voltam pár évvel ezelott is és ugy ért véget a kapcsolat'akkor hogy nem mondott egy szót sem miert nem mehet tovább'én szakitottam vele'azert mert ugy ereztem nem vesz komolyan'aztan evek mulva visszakoszont'olyan szoveggel'hogy megbánta es sajnalja szeretne még egy eselyt'vegul is megkapta'de a multat nem ertem...ha akkor nem voltam jo most megis miert? Annyit mondott'hogy akkor rossz donteseket hozott de ez nekem nagyon kodos...ti nem lennetek kivancsiak? Jol erzem magam vele nagyon azert adtam neki meg egy eselyt de olyan rossz ez az allando bizonytalansag'hogy most vajon megint az lesz mint regen vagy sem es akkor mi tortent?! Ha nekem valaki jo akkor nem evek multan jovok rá
Ti elfogadnátok'hogy hibázott es továbblépnétek vagy rákérdeznétek ujra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!