Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom túl sokat akarja a sz@x témát és nekem ez már sok ?
Nem mondhatom neki mert abból mindig csak vita volt .
3 éve vagyunk együtt és ez örökös vita lesz szerintem
Áá….tudod ki csinálná….
És ő amúgy figyelembe veszi a te szükségleteidet, álmaidat, érzéseidet, igényeidet????
Vagy csak te teljesíted az ő idióta ösztöneit?
Nem vicc meg trollkodas
Két hónapja amikor itt van napi 5-6 is keves lenne neki . Nekem ez sok es erőlteti ha azt mondom nem vita van belőle . És úgy érzem hogy én csak erre kellek már neki . (Ezért irtam h 3 eve egyutt )
Így egy kicsit más a helyzet. Napi 5-6 iszonyú durva. Ha nem tudtok megegyezni, én lépnék. Bár én ezt se hagynám. Nem tárgy vagyok. Semmi életetek nincs?
#1, 0 infó mellett gáz, amit írtál.
Miért lenne gáz? Ha egyszer neki nem esik jól és nem érti meg, akkor minek maradjon vele?
(#1)
Lol, a szexualitás nem idióta ösztön. XD
Amúgy napi 5-6 az a legszerelmesebb tini időszakban is soknak számít, három év után meg elég extrém. Nem azt mondom, néha nekem is becsúszik a párommal egy-egy olyan nap, amikor valamiért folyton egymásnak esünk. De ELVÁRNI a másiktól, hogy ennyiszer rendelkezésre álljon az nettó önzés. Kb ugyanaz, mintha valaki arra kényszerítené a párját, hogy havi egy alkalommal elégedjen meg.
Szóval kérdező, beszélj vele erről...
Én nem azt mondom, hogy néha nem lehet a párunk kedvére tenni akkor is, ha kevésbé van hozzá kedvünk, de nehogymár rendszer legyen abból, hogy "kényszerből" meg rábeszélés miatt szexelsz. Nagyon nem ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!