Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már a vég ha egy 50/60 as nő is látványosan undorodik tőlem?
Munkahelyen már az 50 és idősebb nők is nagyívben kikerülnek annyira taszító vagyok a nagy pocak miatt?
Fiatal 26-33 közötti nőkben reménykedem full tapasztalatlanként. De a 60 as nagyik is kikerülnek.
30/F
#1 De azért amelyik férfi egy nőt elutasít azért, mert kövér, az dögöljön meg, ugye?
Kérdező, igen, ez a vég. Magam is ezt tapasztalom, bár velem nagyobb bajok is vannak.
Egy hatvan éves nő sem fog senki karjába omlani csak úgy.
Az nem jutott eszedbe, hogy nem a hasad miatt kerülnek, hanem a természeted miatt? Mert biztos, hogy így van.
Nem úgy látszik. Teljesen úgy jön le hogy undort váltok ki a nőkben. Nem is ismernek. Nem a személyiségem a ludas a dologban. Ami amúgy teljesen jó. Életemben nem bantottam senkit. Állatvédő vagyok stb
"Állatvédő vagyok stb"
Hitler is az volt és vega.
Nem ártana egy kis önvizsgálat.
Például nekem is állandóan mondták, hogy állandóan idegbeteg/szomorú arcom van és ez egyébként igaz is volt. Azóta megpróbálok odafigyelni erre. Ki akarna egy szomorú, depresszív ember társaságában lenni? Én sem.
Másfelől pedig valószínű el van torzulva a való élethez való hozzáállásod.
Miért gondolod úgy, hogy egy 50-60 éves nőnek automatikusan kedvelniük kell egy 30 éves férfit? Mi ebben a logika? Te úgy gondolod, hogy ha te 30 vagy, a másik pedig 60, akkor nekik automatikusan a farkadba kellene ugraniuk, de minimum hálát adni az égnek, hogy te szóba állsz velük? Vagy mi itt a logika az életkorral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!