Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menyi elismerést kaptok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyi elismerést kaptok a párotoktól, és menyit adtok?

Figyelt kérdés

[link]

Nem lehet, hogy senki nem ad elég elismerést a másiknak?

2023. okt. 14. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon sokat mindkét részről.
2023. okt. 14. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Pasifüggő csak.

Vki mellett nő az önbizalmam, tisztel becsül, elismer, bókol, biztosít mindig a szerelméről, más pasi meg elvan mint vmi befőtt, vagy épp önbizalomromboló is.

2023. okt. 14. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokat oda vissza. De volt egy olyan exem aki nagyon elvette az önbizalmamat, szerintem direkt, nehogy véletlenül félre menjek. Azt hitte ő a kva isten fasza mert egyetemre jár én meg csak csicska gimis voltam, meg hogy mennyire buta vagyok hogy nem tudok olyat amit még nem is tanultunk, meg én nem beszélek felsőfokon angolul mint ő. De ez az ő hibája volt mert neki van ilyen felsőbbrendű érzése mindenkivel szemben, én meg ezt nem viseltem el túl sokáig. Szó szerint azt mondta hogy az emberek 99%a fogyatékos.
2023. okt. 14. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volz igy pár szakmunkás hogy mindenáron engem akartak a hülyébbnek kihozni mert nekem diplomám van. Állandóan ment a nárcizmus hogy ő akkor is jobb meg én hülye vagyok hozzá képest. Meg ha vmit kérddztem "nem neked kéne tudni? Neked van diplomád"
2023. okt. 14. 09:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy akkor veszik természetesnek a jót ha soha nem kaptak rosszat párkapcsolatban. Én sokat kaptam így a legalapvetőbb dolgokat is értékelem amit a párom ad, akkor is, ha ez a minimum.
2023. okt. 14. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!