Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell az elismerés?

Figyelt kérdés
Úgy érzem szeret, de nagyon barátkozó típus, szereti más lányokkal is tudatni h ő milyen jó pasi. "Játsza a fejét" ami engem kicsit zavar mivel én meg pont fordítva elég visszahúzódó vagyok (persze ez sem túl jó) de nekem elég ő, rá se nézek másra, nagyon szeretem. Most ez normális vagy nem vagyok neki elég?
2012. jún. 24. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ő is egy elcseszett "mai" fiatal, aki játssza az agyát...
2012. jún. 24. 10:48
 2/2 Hole Hunter ***** válasza:
Az elismerés mindenkinek kell...növeli az önbizalmat, ami még vonzóbbá tesz a másik nem előtt. Neked is jól esik, ha látod, hogy bejössz vkinek. Csak bátran, légy laza. Üdv.
2012. jún. 24. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!