Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más hogy dolgozza fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hogy dolgozza fel, hogy nem ér annyit egy nőnek se, hogy az önszántából a párja legyen?

Figyelt kérdés

Úgy érzem egyre nehezebb, jó embernek lenni. Nem drogozni, nem tönkretenni magam, nem kib@szni a pénzt az ablakon hülyeségekre.

Hiába sportolok, nem mennek le a kilók.

Hiába szépitkezem mindig egy ogre leszek.

Tanulok, de még évek mire normális fizut kapok, és még akkor is csak gyűjtögetni tudok, egy szebb életre.

És ha valahova el is jutok, akkor is mindig le leszek maradva, 10-15 évvel a normálisokhoz képest.

27f

(Nem prosti nem megoldás, párt akarok, nem csak d@gni)

2023. okt. 13. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy, keress más életutat mint a nők.
2023. okt. 13. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
38%

1.000-1 kapcsolat indul úgy, hogy érzelmileg mind a két fél teljesen elszakadt az exétől, és teljesen tiszta lappal indít egy új párkapcsolat felé.

Mindig ez van, van aki felejtőnek jó lesz, aztán lesz belőle szerelem, vagy szeretet.

Amúgy ismerem a szituációt, tudom mire érted, a tanácsom az, hogy b+...ennyi, fektetett nyolcas, nincs normális nő, aki ne a pénzre menne, vagy az anyagi javakra, plusz legyél tökéletes mint egy insta modell pasi, legyen dús borostád, széles állkapcsod, dús hajad, izom, de az is szálkásan jó...áhh 🤝

2023. okt. 13. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt a kardodba dőlnél, javaslom, hogy próbálj egy picit másra koncentrálni és lazítani. Ha valamit görcsösen szeretne az ember, az legtöbbször nem szokott sikerülni. Azért sem jó, mert ebbe így belebolondulsz. Találj magadnak valami elfoglaltságot, hobbit, bármit, amiben jól érzed magad. Járj minél többet emberek közé, keress olyan csoportokat a közösségi felületeken, ahol az érdeklődési köröddel találkozol és az élet melléd fogja sodorni azt, akire vársz.

Ha én 36 évesen rátaláltam a páromra, akkor nincs veszve semmi 27 évesen sem.

Próbáld meg úgy felfogni, hogy még mindig jobb egyedül, mint egy szar kapcsolatban. Elég csak olvasgatni itt az oldalon, hogy mennyien élnek szar kapcsolatban, fordítsd ezt az előnyödre, míg eljön a megfelelő társ.

2023. okt. 13. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Hiába sportolok, nem mennek le a kilók"

Akkor rosszul csinálod és feltehetőleg nem jól ézkezel. A mártírkodás nem segít, jól megtervezett edzésekkel és egészséges kalóriadeficittel igenis lemennének a kilók, egyszerű fizika. Ha mégsem, akkor az egészséged érdekében is utána kéne járnod a pakzsmirigy értékeidnek pl.

2023. okt. 13. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
*pajzsmirigy
2023. okt. 13. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehet, hogy te is túl magasra teszed a lécet a lányoknál és olyan lányokra vágysz akik nyilvánvalóan mivel nálad sokkal jobb kategória sokkal jobb kategóriájú pasikat kapnak? Inkább próbálj meg a lányok lelkére is koncentrálni ezentúl. Hidd el köztük is rengeteg van aki hiába fogyókúrázik nem fog lefogyni. Sőt köztük még több is pajzsmirigybetegség inzulinrezisztencia miatt.
2023. okt. 13. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi számít normálisnak? Azt ugye tudod, hogy amit az instán látsz, még nem feltétlen tökéletes? Mindenki a szépet mutatja magából, pedig hidd el, hogy mindenkinek vannak problémái az életben.

Ez egy berögzött hülyeség amit mondasz. Te ezt eldöntötted magadnak, lenézed magad, és ezért nem tudsz magabiztosan élni. Hidd el, hogy rád is vár valaki, csak meg kell találnod. Addig meg foglalkozz magaddal. Ha az edzés nem hozza el a várt eredményt, akkor változtass, menj személyi edzőhöz, aki segít edzéstervet és diétát beállítani. Ha a külsőddel van gondod, kérj meg egy nőt, hogy menjetek el közösen vásárolni, és segítsen ruhatárat összeállítani. Ha kevés a fizu, vállalj néha másodállást. Minél többet mozdulsz ki, annál több emberrel találkozol, és annál nagyobb az esélye, hogy közte van az a bizonyos nő is. A pénzt pedig ne sajnáld ezekre - én azt vallom, hogy ez befektetés, hiába adok ki egy zsák pénzt személyi edzőre és szép ruhákra, annál magabiztosabb leszek az életben. Hajrá, szurkolok!

2023. okt. 13. 16:58
 8/10 A kérdező kommentje:

Nincs is instagrammom. 😒

Nem értem miért ez az első.

Amúgy értem én, hogy a nőkbe ez a szép vagyok, akkor érek valamit a berögződés, mert a társadalom ezt veri beléjük. De én nem így működők, nem találtam még olyan nőt akivel el tudnék beszélgetni, sose volt kőzős téma. Unalmas vagyok sajnos, én értem. De miért kell rám húzni, hogy biztos túl szépeket akarok?

2023. okt. 13. 18:13
 9/10 anonim ***** válasza:

"nem találtam még olyan nőt akivel el tudnék beszélgetni, sose volt kőzős téma."

Na hát ezen nem fogunk tudni segíteni, ha neked még soha egy nő sem volt elég érdekes egy beszélgetéshez 😂 akkor pontosan minek is akarnál bármelyikükkel kapcsolatot? Ha nem tudnék mindenről is jókat beszélgetni a feleségemmel, eszembe nem jutott volna elvenni.

2023. okt. 13. 20:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Kiforgatod azt amit mondtam. Tisztában vagyok vele, hogy én vagyok unalmas személ. De mindegy. 😞
2023. okt. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!