Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők. Nektek miért baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Nektek miért baj, ha rendszeresen kocsmába jár a barátotok?

Figyelt kérdés

Haverral heti átlag 3x megyünk. Egy alkalom 1.5 - 2 óra kb.

1-2-3 sört szoktunk meginni fejenként.

Ráfüggtünk a biliárdozásra. "Ingyen" van (vagyis, ha iszol valamit, akkor nyomhatod neki).

Barátnőm nagyon nem örül ennek... én mondtam neki jöjjön ő is, megtanítom játszani. Nem akar kocsmázni. Mondom akkor veszek itthonra egy asztalt. Azt se engedi, merthogy nagy helyet foglal, és elég drága (kb 300 ezer forint az alja, amit érdemes venni).

Szóval főleg a biliárd miatt megyünk, de persze a sör is jó, és még a társaság is. Van amikor versenyeket szervezünk a többi kocsmába járó emberrel. Nem pénzekben játszunk, csak ilyen tálca sör és hasonló díjak vannak.

Még azt se lehet mondani, hogy csajozni megyünk. Maximum egyszer láttunk jó csajokat betérni oda. A pultos se egy főnyeremény... szóval féltékenykedni se kellene.

2023. okt. 12. 22:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi a párommal csak munka után tudunk együtt lenni, nem örülnék, ha heti 3x ezt skippelné. Ez sok. Plusz elég gyerekes ez a kocsmába járás. Még gimi végén vagy egyetemistaként elmegy, de felnőtt emberként, párkapcsolatban nehogy már ezt kelljen csinálni minden héten 3x... Nagyon mész az alkoholizmus irányába...
2023. okt. 13. 06:40
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
A kocsmázó férfiak világa nem az én világom, nincs közünk egymáshoz. Azért sok nő van így ezzel és egyre többen igényesek mindenféle dologra a párjukkal kapcsolatosan. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb számban élnek inkább egyedül a nők, nincs hozzájuk méltó férfi. Ez a kocsmás dolog csak egy példa a kismillióból.
2023. okt. 13. 06:42
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, már most alkoholista vagy, ez kijelenthető (mivel egyelőre nem a mértéken, hanem a gyakoriságon van a hangsúly).

Másrészt a barátnőd szeretne veled több időt tölteni, ami teljesen természetes.

Rossz közegben vagy, alkesz vagy, el fog hagyni hamarosan, ha úgy folytatod. Erre mérget is vehetsz.

2023. okt. 13. 07:09
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem értelmes "hobbi" és nem mellesleg káros is.
2023. okt. 13. 07:14
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem férfias, hanem puhány vagy
2023. okt. 13. 07:23
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Aranyosak az alkoholisták :D akkor költözz össze valamelyikkel, a nőket meg hagyd. Majd megtudod milyen az alkoholisták valódi arca ha be fogadod őket…
2023. okt. 13. 07:37
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Ezért vagyunk az alkoholistak országa mert a népnek ez nem alkoholizmus miközben szépen lassan évek alatt tönkremegy minden körülöttük, de ők nem hibásak csak a feleség kiabálós, a munkahely szigorú, a pénz nem elég, az egészség már csak jön megy, a szomszéd is beteg lett, ez ilyen majd te is. Csak az ivó cimborák a fixek, a jó öreg kedves ivó cimbik.

Akkor élj velük, a csajod meg hagyd meg egy igazi férfinak, boldogabb is lesz mint veled

2023. okt. 13. 07:55
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekem olyan pár kell, aki szabadidejében olvas, túrázik vagy akár sorozatokat darál. A kocsma, piálás az én szememben nagyon proli. Nem kell nekem annyira kapcsolat, hogy akárki büdös alkesszal leálljak.
2023. okt. 13. 08:09
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező vajon elgondolkodik ezen és változtat, vagy minden válaszadó hülye mert senki sem adott neki igazat?
2023. okt. 13. 08:15
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj faterom is így kezdte. Játék (akkor kártya volt az ami neked a biliárd), csak sörözés, heti 1szer. Gyorsan eljutott addig, hogy minden nap és már nem csak a játék kellett hanem a közeg, a kocsmahaverok. Egy idő után már odajárt haza. Ami zavarhatja a barátnőd, hogy ha mondjuk lesz gyereketek, milyen családapa leszel ha ennyire megszokod hogy neked a kocsma az állandó program és nem ő. Nem akarom mondani, hogy faterom hova jutott ezzel, mert nem szép történet. Jogos a párod félelme. Találj egy férfihez méltó hobbit, ami emeli az értéked.
2023. okt. 13. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!