Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők. Nektek miért baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Nektek miért baj, ha rendszeresen kocsmába jár a barátotok?

Figyelt kérdés

Haverral heti átlag 3x megyünk. Egy alkalom 1.5 - 2 óra kb.

1-2-3 sört szoktunk meginni fejenként.

Ráfüggtünk a biliárdozásra. "Ingyen" van (vagyis, ha iszol valamit, akkor nyomhatod neki).

Barátnőm nagyon nem örül ennek... én mondtam neki jöjjön ő is, megtanítom játszani. Nem akar kocsmázni. Mondom akkor veszek itthonra egy asztalt. Azt se engedi, merthogy nagy helyet foglal, és elég drága (kb 300 ezer forint az alja, amit érdemes venni).

Szóval főleg a biliárd miatt megyünk, de persze a sör is jó, és még a társaság is. Van amikor versenyeket szervezünk a többi kocsmába járó emberrel. Nem pénzekben játszunk, csak ilyen tálca sör és hasonló díjak vannak.

Még azt se lehet mondani, hogy csajozni megyünk. Maximum egyszer láttunk jó csajokat betérni oda. A pultos se egy főnyeremény... szóval féltékenykedni se kellene.

2023. okt. 12. 22:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Leírtak mindent.
2023. okt. 12. 23:44
 12/34 A kérdező kommentje:
Hát leírtak mindent. Azt hittem valaki legalább megvéd.
2023. okt. 12. 23:45
 13/34 anonim ***** válasza:
43%

Én is szoktam inni, sose függtem rá, volt mikor hetekig ittam, hetekig részeg voltam mert az esett jól sajnos...

Mostanában már nem iszom jó ideje, ha mégis egy két sör max. Azt is társaságban.

Ha nem részegen mész haza, nem nagyon van egyenlőre mitől félnivalója.

Mi is szoktunk járni kocsmába beszélgetni, inni pár sört. Nincs abban semmi.

Ha már rendszeres, az alkoholizmus.

Heti 1x 2-3 sör már az.

Igazából nem tudok mit tanácsolni, ne a gyerek elől idd el, és ha már heti 2x részegen mész haza, próbáld belátni a függőség tényét. Addig meg legyen kultúrált szórakozásnak nevezve :D

2023. okt. 12. 23:49
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

"heti átlag 3x megyünk. Egy alkalom 1.5 - 2 óra kb."

Én napi hány óra a teljes szabadidőtök a munkán, önellátáson és a házimunkán, ügyintézéseken felül?

8 órás állás mellett nem nagyin marad, és akinek nője van, hát annak szerelmeskednie kellene akarni inkább, mint haverokkal menni, nem...?

"1-2-3 sört szoktunk meginni fejenként."

Ez alkoholizmus, kérem, nem csoda, hogy jobban kell, mint a dugás.

2023. okt. 12. 23:55
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

"Valaki megvéd" xd

Heti 3 alkalom 3 sör az már nekem alkoholista.

Még oké heti egy ilyen.

2023. okt. 12. 23:58
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Valaki megvéd? Persze, járj csak. Aztán ne csodálkozz, ha ez a csaj elhagy. Majd találsz másikat, akit nem zavar. Sok szerencsét hozzá
2023. okt. 12. 23:59
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

"A szabadidőm nagy részét még így is együtt töltjük. "

Az heti hány óra?

Nekem az igényem heti 2-4 nap szerelmeskedés, ember legyen a talpán, aki a maradék 3-5 napban végez a pénzkeresettel, ingatlanról és magáról való gondoskodással! Ezt állás mellett értelemszerűen nem lehet bírni.

2023. okt. 13. 00:00
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt hittem kocsmázni már nem menő egy fiatalnak, az a rendszer váltás idején volt az
2023. okt. 13. 00:01
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Az rég rossz, ha rendszeresen jár...
2023. okt. 13. 03:27
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele hogy ezentúl csak heti egyszer mész, hogy több időt lehessetek együtt.

Talán megenyhül.:)

Vagy kereshetnél a haverokkal valami normálisabb helyet, ahova ő is szívesen elmenne.

2023. okt. 13. 03:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!