Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fogja minden barátnőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogja minden barátnőm a volt egyéjszakás kalandom pártját?

Figyelt kérdés

Szeretnénk egy 3-as szexet a jelenlegi párommal, mivel 2 férfi 1 nő felállásról lenne szó, nőként nekem volt lehetőségem kiválasztani a 3. felet, és én a legutolsó egyéjszakás kalandomra gondoltam, akivel Tinderen ismerkedtem meg, mert ahogyan láttam szingli, legalább is nincsenek barátnős képei Instagram-on.

Szóval írtam neki, és megkérdeztem, hogy benne lenne-e, Ő pedig visszaírt, hogy ha ez a te ötleted volt, akkor nem elég nekem a pasim, és keressek egy olyat, aki ki tud elégíteni egyedül is, viszont ha ez a pasim ötlete volt, akkor pláne keressek egy másikat magamnak, mert a mostani nem érdemel meg engem, ha meg közös döntés, akkor meg soha ne szaporodjunk.

Pár barátnőmnek elmeséltem ezt (a közös döntéses részt kihagytam) és szinte egytől egyig mindenki a volt egyéjszakás kalandomnak adott igazat, aki meg nem, azokon is látszott, hogy nem őszinték.

2023. okt. 12. 16:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%

Nem véleményt kért. Megkérdezte szeretne-e hármasozni. Erre "igen" vagy "nem" a várt válasz.

És mi van ha átveszi a mintát? Mi a baj azzal, ha valaki szeretné ezt kipróbálni?

2023. okt. 12. 17:14
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Ki állított olyasmit, hogy baj? Én tőlem átmehetnek rajta, mint a vonat. Egyáltalán nem érdekel. De az igaz, hogyha kúrnak szanaszét ezzel-azzal, akkor ne legyen gyerek, mert megszívja!
2023. okt. 12. 17:17
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

"Miért fogja minden barátnőm a volt egyéjszakás kalandom pártját?"

Ezzel a kérdéssel várt véleményeket a kérdező.

2023. okt. 12. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

#12 te. "Ne legyen gyerek, mert megszívja" Mivel szívja meg? Miért lesz neki rossz?

Illetve itt továbbrais egy egyszeri hármasról volt szó.

2023. okt. 12. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Biztos megijedt a pasi,hogy alább marad a barátoddal szemben.Se neki,se a barátnőidnek nincs igaza.

Szaporodni meg nekik nem kellene,mivel korlátoltak és ostobák.Nem különb az a szülő,akit csak a házastársával dug,attól még lehet egy gyereket megnyomorító személy.

És hármasozni nem gyerek előtt szoktak.

2023. okt. 12. 17:55
 16/16 anonim ***** válasza:
43%
Inkább legyenek olyan szüleim akik hármasoznak, mint olyanok akik egymás háta mögött gerinctelen módon félrekefélnek.
2023. okt. 12. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!