Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogja minden barátnőm a volt egyéjszakás kalandom pártját?
Szeretnénk egy 3-as szexet a jelenlegi párommal, mivel 2 férfi 1 nő felállásról lenne szó, nőként nekem volt lehetőségem kiválasztani a 3. felet, és én a legutolsó egyéjszakás kalandomra gondoltam, akivel Tinderen ismerkedtem meg, mert ahogyan láttam szingli, legalább is nincsenek barátnős képei Instagram-on.
Szóval írtam neki, és megkérdeztem, hogy benne lenne-e, Ő pedig visszaírt, hogy ha ez a te ötleted volt, akkor nem elég nekem a pasim, és keressek egy olyat, aki ki tud elégíteni egyedül is, viszont ha ez a pasim ötlete volt, akkor pláne keressek egy másikat magamnak, mert a mostani nem érdemel meg engem, ha meg közös döntés, akkor meg soha ne szaporodjunk.
Pár barátnőmnek elmeséltem ezt (a közös döntéses részt kihagytam) és szinte egytől egyig mindenki a volt egyéjszakás kalandomnak adott igazat, aki meg nem, azokon is látszott, hogy nem őszinték.
Igaza van a pasinak. Nem mellesleg van benne tartás, a legtöbb egyéjszakás kani ész nélkül benne lett volna az ajánlatban.
Hogy van fent tinderen? Valaki nagYon jól fog járni a pasival.
Nincs igaza. Vagyis lehet véleménye és értem is a véleményét. De egy úgy szexelsz, ahogy nektek jólesik. Mondhat nemet, mondhat vélemémyt, te meg figyelmen kívül hagyhatod.
Egyébként kérdezz vissza hogy ő nem tudja-e kiverni magának és ha igen, miért akar plusz embert bevonni? Ez kb ugyanaz. Kielégíthet a párod egyedül is meg mással együtt is.
(Én nem szeretnék hármasozni semmilyen felállásban, de felhaborító hogy mennyire lenéző a társadalom azzal szemben aki megéli a nem feltétlenül szokványos vágyait)
Ez nem nyitott kapcsolat még. Az akkor lenne ha bárki bárkivel bármikor szexelhetne.
Miért lenne valaki rossz szülő ettől? Akár nyitott kapcsolat, akár nem. A szexuális vágyak nem öröklődnek. Meg amúgysincs baj ezzel. Valaki világosítson fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!