Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott, mert nem ért velem egyet, mi a legjobb ilyenkor?
Nagyon durván összevesztünk, amikor kiderült, hogy aszex a leányzó, mondtam hogy menjen el szakemberhez, erre ő elkezdte hogy teljesen normális, mert a ChatGPT is azt mondja erre elküldte screenshotban mit írt neki.
Utána mondtam hogy a ChatGPT szerint az is normális ha apacs helikopterként gondolok magamra meg feljöttek a transzneműek, egyebek. Végén letiltott, mert szerinte egy "alja vidéki proli" vagyok és reméli, hogy egyszer nyitott leszek, szerinte szűklátókörű vagyok.
Kezdjük azzal, hogy ennek mi köze van a lokációmhoz? Nem az határozza meg a gondolatmenetemet, hogy milyen földrajzi területen élek. Másik pedig, ha van egy eltérő véleményem, akkor miért kell hülyének nevezni és letiltani engem érvelés helyett?
Kérdező, nézd, a 12. válaszoló jár közel az igazsághoz. Szerintem egy kapcsolatban jogunk van megoldást (pl pszichológust) keresni, megtetted. De a lány jóval fejlettebb gondolkodású nálad, ennek jegyében szépen rád vágta az ajtót.
Megpróbáltad, de ne görcsölj rá, jobban jársz, hogy az a fúria odébb állt.
Kitalálom, ő értelmileg fejlett pesti, te elmaradott vidéki vagy.
Örülj neki.
Igen ez a másik amit nem értek.
Mi köze van annak bármihez is, hogy hol élek? Fél évig New Yorkban éltem, ahhoz képest még Budapest "vidék". Nem pont ez alapján beskatulyázni valakit számít szűklátókörűségnek?
Köszönöm, hogy van aki nem támad le mindenesetre:D
Most egyébként is nehezebb időszakomba vagyok, így még nehezebb, mert nagyon jó támogatást tudott adni és örültem hogy vele megoszthatom a problémáim, de így mostmár nem...
Meg ott maradt nála három pulcsim, meg egy rövidnadrágom, egyik sem volt olcsó, nem hiszem hogy visszaadja.
Aszex is lehet "horny". Aszexualitás a szexuális VONZALOM hiányát jelenti, nem a LIBIDÓ hiányát. Léteznek aszexuálisok hatalmas libidóval.
Van étvágya, de nem érzi az ételek ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!