Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az első, ami eszetekbe jut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az első, ami eszetekbe jut erről? Féltékenyek lennétek egy pultosra?

Figyelt kérdés

Férjem sosem volt eljárkálós, néha a haverjaival beül egy-két italra vagy megiszik egy kávét, de ez is elég ritkán fordult elő eddig. Amióta egy másik nőt is felvettek azóta egyre többször ment, most már szinte mindennap. Órákig ott van, és nem lerészegedve jön haza. Ha elküldöm pl kenyérért, akkor is egy órával később jön haza. A telefonja mindig nála van, lehalkítva. Néha ránéz, ha belépek a szobába és ír éppen, gyorsan elrakja.

Mosás előtt az egyik ruhája zsebében megtaláltam egy kis összehajtott papírt. Rájöttem, hogy egy heti beosztás van ráfirkálva, melyik nap mettől meddig dolgozik valaki. Visszaemlékeztem a férjem melyik napokon volt távol órákig ott azon a helyen, és egyezett azzal amit a papíron láttam. A papírt visszaraktam a zsebébe. Ezek szerint csak akkor találkoznak ha odamegy amikor a nő dolgozik. Nem pedig titokban találkozgatnak szabadidejükben. Nem egy nagy forgalmú helyről van amúgy szó.

Nektek mi jutna eszetekbe erről?

2023. okt. 10. 10:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Fiatalabb az bőven elég.. felperzselte és most ott sutkerezik a pult szentelyeben.
2023. okt. 10. 12:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát ha valakinek hirtelen így váltanak irányt a mindennapi szokásasi, egyre többet marad el otthonról, rejtegeti a telefonját az fogalmazzunk úgy több mint gyanús... Ha ez még köztetek egyre ritkuló szexel, figyelmetlenséggel is párosul akkor meg pláne. Izé... szex... ha eddig is ritka volt akkor meg 100% 😄
2023. okt. 10. 12:52
 13/23 anonim ***** válasza:
Miert van lepontozva az aki nem birja ha a párja flörtölget?
2023. okt. 10. 12:55
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem se tetszene. Az, ha beül néha x helyre nem zavarna. De hogy leírva egy személy beosztása, és pont azokban az időpontokban tűnik el, az ne legyen már normális, mert rohadtul nem az.
2023. okt. 10. 13:00
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen, de eközben amikor a nő a papír szerint nem dolgozott, akkor a férjem is itthon volt végig. Nem tűnt el órákra mint amikor dolgozik a nő.
2023. okt. 10. 13:31
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
De mi tart vissza,hogy odamenj,és megkérdezd a nőtöl? Lehet nem is tud rólad. Ha normálisan kérdezed,és ő sem egy pókhálós pi.sa,akkor talán választ kapnál tőle. A párodat hiába kérdeznéd,úgyis tagadna mindent. Mondjuk én nem raktam volna vissza a zsebébe a papírt,sőt azóta minden zsebre jobban figyelnék.
2023. okt. 10. 14:04
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
Es ha megjelennel egy baratnoddel akkor, amikor a ferjed is ott van? Es latvanyosan belekarolsz? Latnad akkor a ferjed es a csaj reakciojat is.
2023. okt. 10. 14:17
 18/23 anonim ***** válasza:
61%
A pultos csak dolgozik.. a ferfi jar oda trecselni .
2023. okt. 10. 14:26
 19/23 anonim ***** válasza:
36%
Nem ártatlan angyalkák a pultosok nehogy azt hidd utolsó.
2023. okt. 10. 14:38
 20/23 anonim ***** válasza:
24%

18.

Mondjuk egy pici jattért eléggé "elkurvulnak", mondjuk így.

2023. okt. 10. 14:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!