Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja azt hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt hogy nem vonzódik hozzám ha eddig jó voltam?

Figyelt kérdés

Együtt élünk már lassan 1 éve a barátommal

Tegnap este iszogattunk és beszélgettünk (gondolom az ital kihozta belőle) azt mondta hogy nem vonzódik hozzám és ezért nem akar sokszor szexelni sem…

De én nem változtam ugyan olyan vagyok mint amikor meg ismerkedtünk és az elején a kapcsolatunknak pedig ez a probléma nem volt…

22/L

#probléma #Nem szeret már a barátom?
2023. okt. 10. 09:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
10 Szerintem nyugodtan raszallhatsz valaki másra az oldalon, mert én nem leszek rá vevő. Sehol nem írtam ilyet, amit itt próbálsz erőltetni, mindent direkt felremagyarazol. A kérdést pedig szétoffolod.
2023. okt. 10. 12:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem elmúlt a varázs a vonzalom. Sokszor különösebb oka sincs , csak x hónappal később érzi az ember hogy elmúlt a varázs. Jó vele és jó együtt de ennyi. Szexuálisan nem indít be. Nekem is volt ebben részem 2x is.

Nagyobb volt a füstje mint a lángja az egész kapcsolatnak és akkori páromnak. Sajna vsn ilyen. És ezestben ha nincs vonzalom akkor abszolút nincs is értelme folytatni a kapcsolatot...

2023. okt. 10. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Igazából szerelmes se volt beléd, inkább fellángolás volt ez részéről, vagy csak nemi vonzalom és mivel már elmúlt így nem kíván, jobb lenne szakítani, mert ő úgyis ki fog téged tenni előbb utóbb.
2023. okt. 12. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:
13. Jol irta. Ebben a korban gyakori a fizikai vonzalmat keverni a szerelemmel es kb 1-2 h max 3 honap de elmulik mert kieli magat a ferfi.
2023. okt. 12. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Az exemmel is hasonló volt, utólag kiderült, hogy azzal csalt, akivel csak tudott...
2023. okt. 13. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!