Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar a barátom külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a barátom külön aludni? És miért akar saját szobát? Nekem ez olyan furcsa...férfiaktól ilyesmit még soha nem hallottam.Ez valami új divat, vagy korábban is voltak hasonlók?

Figyelt kérdés

Friss pár vagyunk,és van saját házunk is. A párom kijelentette,hogy ő külön ágyat szeretne,külön szobával, hogy "ne zavarjuk egymást". Csak nekem furcsa ez? A szerelmességben nem pont az a lényeg,hogy minél közelebb légy a másikhoz? Vagy én tudom rosszul? Hogyan is gondolja ezt,nem tudom..Közben átjön a szobámba meglátogatni, együtt vagyunk,és megy vissza a sajátjába? Csak nekem abszurd ez egy kicsit,egy felnőtt embertől? Amikor ezt előhozta korábban,azt hittem, csak viccel...de sajnos nagyon is komolyan gondolja. 33 éves,és előttem nem volt senkije.

29/n

2023. okt. 9. 12:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
A szüleim is külön szobában aludtak, mert így tudták kipihenni magukat. Nem ezen múlik a házasság minősége, sőt jónéhány konfliktust el lehet ezzel kerülni. 33 évesen már nehezebben is alkalmazkodik az ember.
2023. okt. 9. 16:40
 22/27 anonim ***** válasza:
11%
Akik utàljàk egymást azok alszanak külön.40f
2023. okt. 9. 17:03
 23/27 anonim ***** válasza:
81%

22.

+ aki szeret nyugodtan aludni.

2023. okt. 9. 17:04
 24/27 anonim ***** válasza:
15%
Friss kapcsolatban? Ez szànalmas, azonnal kuka az ilyen ember....
2023. okt. 9. 17:07
 25/27 anonim ***** válasza:
12%
Màr értem miért nem volt senkije,mert fogyatékos..
2023. okt. 9. 17:08
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ő ígybtud pihenni. Ha nem megfelelő akkor keress másik pasit. Én több ilyen emberrel találkoztam, nem is erőltettem a kapcsolatot, nem nekem való.
2023. okt. 9. 17:29
 27/27 anonim ***** válasza:
22 Én is utálom a 40f-et, és külön alszok tőle. Remélem nagyon messze lakik, nehogy idehallatszon ha horkol, vagy befingik.
2023. okt. 23. 03:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!