Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar a barátom külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a barátom külön aludni? És miért akar saját szobát? Nekem ez olyan furcsa...férfiaktól ilyesmit még soha nem hallottam.Ez valami új divat, vagy korábban is voltak hasonlók?

Figyelt kérdés

Friss pár vagyunk,és van saját házunk is. A párom kijelentette,hogy ő külön ágyat szeretne,külön szobával, hogy "ne zavarjuk egymást". Csak nekem furcsa ez? A szerelmességben nem pont az a lényeg,hogy minél közelebb légy a másikhoz? Vagy én tudom rosszul? Hogyan is gondolja ezt,nem tudom..Közben átjön a szobámba meglátogatni, együtt vagyunk,és megy vissza a sajátjába? Csak nekem abszurd ez egy kicsit,egy felnőtt embertől? Amikor ezt előhozta korábban,azt hittem, csak viccel...de sajnos nagyon is komolyan gondolja. 33 éves,és előttem nem volt senkije.

29/n

2023. okt. 9. 12:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%

A kérdés maga kamu

De igaza van. Én is saját hálószobát igényelnék, mert este 9 körül már aludni szoktam és hajnali 4-5 körül magamtól felébredek. A többség ehhez nem tud alkalmazkodni.

2023. okt. 9. 12:39
 12/27 anonim ***** válasza:
4%
Lehet van autista hajlama vagy olyasmi.
2023. okt. 9. 12:58
 13/27 anonim ***** válasza:
37%
33 éves és első kapcsolatban van, ennél nagyobb red flag nincs
2023. okt. 9. 13:19
 14/27 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem semmi gond nincs a külön hálószobával. Én pl introvertált vagyok. Hiába szeretem nagyon a társamat, igénylem az egyedül eltöltött időt. Ezt valaki vagy megérti, vagy nem.
2023. okt. 9. 14:01
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

"Hogy tudod ezt megoldani,ha ennyire eltérő a személyiségetek,és mindenetek? Még ennek ellenére is működik a kapcsolatotok?"

Első vagyok, nekem szólt a kérdés.

A személyiségünk egyáltalán nem különbözik. Az alvási szokásaink különböznek, ami nem egyenlő a személyiségünkkel. Aludtunk együtt, de mivel vagy egyikünk vagy egyikünknek sem volt pihentető, így hanyagoltuk. Ha pl. nyaralunk, akkor is nyilván együtt alszunk. Nem vészes együtt sem aludni, csak hosszútávon tud zavaró lenni.

2023. okt. 9. 14:06
 16/27 anonim ***** válasza:
26%
Ez gáz ezzel akar téged rászoktatni minél kevesebb intimitás legyen köztetek aztán azon kapod, hogy másik házban fog aludni
2023. okt. 9. 14:32
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
33 éves az lehet de agyilag 13.egy szégyen a pali, orvosi eset az biztos van baj a toronyban...
2023. okt. 9. 14:54
 18/27 anonim ***** válasza:
11%
Ez minden csak nem szerelem és nem párkapcsolat...
2023. okt. 9. 14:56
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Autista picit.
2023. okt. 9. 15:44
 20/27 anonim ***** válasza:
73%

18.

Na ja, mert az igazi szerelem az, ha nem alszol a másik horkolásától soha, vagy ha kényszeríted, hogy akkor aludjon és keljen, amikor te magad is.

2023. okt. 9. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!