Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki hogy még nem smároltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki hogy még nem smároltam 15 éves fiu vagyok?

Figyelt kérdés
hulyes;geket ne irjatok!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 18. 14:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
én lassan 20 leszek és még nem smároltam..attól még nem vagyok se meleg, se gáz...
2010. okt. 20. 15:42
 22/26 anonim ***** válasza:

aki azt hiszi, hogy ciki, az gyerekes, ugyanúgy mint aki a szüzesség elvesztésével menőzik, inkább lennék még szűz, és csak a szerelmem lett volna nálam az első és egyetlen

nem érdekel a hülye divat, meg a sablonok

NEM CIKI

2010. okt. 20. 15:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem ciki egyáltalán! De ne nagyon villogj ezzel a haverjaid között mert lehet, ők nem igy gondolnák! Egy érettebb ember biztosan nem ugy gondolja, és én ismerek nagyon sok kedves lányt aki akár meg is tanítana téged! De ha téged zavar ez a csókolózás, menny bulizni sok ember közé, ott biztosan fogsz valakit, akár egy csókra is. Sok sikert a továbbiakban!
2010. okt. 20. 16:39
 24/26 anonim ***** válasza:

Énse..és lassan 16 vagyok. Szerintem nem ciki :)

Mondjuk néha már tisztára idegesít...kiváncsiság miatt is, meg azért jóljönne egy barátnő, mitagadás :D

2010. okt. 20. 17:42
 25/26 anonim ***** válasza:
jaja én is ezt akartam mondani h nagyon sok lány van, akit kifejezetten izgat egy szűz fiú "betanítása" ... :) szal ne bánkódj ...
2010. okt. 20. 19:08
 26/26 anonim ***** válasza:
JESSZUS DEHOGY CIKI:D
2010. okt. 20. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!