Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem folyamatosan célozgat rá és mondogatja, hogy
munkát kellene találnom. Hogyan értethetném meg vele,
hogy én is azt szeretném, de a segítsége nélkül nem
fog menni?
Figyelt kérdés
Még a gyerekekkel vagyok gyesen, mindhárman SNI-sek (auti, adhd), a kicsi után kapom még 2 évig a gyest.
Anyagilag valóban nagyon kellene, hogy dolgozzak, de sajnos még nem találtam olyan munkahelyet, ami mellett a gyerekeket is tudom rendezni. Pl arra egyik munkáltató sem vevő, hogy a szünetekben otthon tudjak velük maradni. Egyszerűbb lenne, ha néha besegitene a férjem is, de ő mindig azzal bújik ki minden alól, hogy a munkaidejébe nem fér bele, nekem kell megoldani.
Sajnos egyre feszültebb otthon a légkör emiatt. Úgy érzem teljesen magamra hagyott a problémákkal és valószínűleg ő is ezt érezheti a sajat szemszögéből.
talán egy home officos munka segitene neked, azzal kényelmesen megoldható lenne a történet
2023. okt. 7. 18:37
22/37 anonim válasza:
Az is megoldás lehet, ha nézel állást, és ha interjúra kell menni, pláne ha fel is vesznek, akkor ellentmondást nem tûrôen kell közölni a férjjel, hogy most ettôl eddig övék a gyerekek. Ha nem tudja vállalni, ugrik a munkád. Vagy jobban odateszi magát, elvégre kell a pénz, vagy megmondja, hogy maradj otthon, mert nem tudja a gyerekeket arra a félórára vállalni.
2023. okt. 7. 18:51
23/37 anonim válasza:
"Mégis miért vállalnak emberek egy beteg gyerek után még kettőt?"
Ezt én is észrevettem. Egy sérült után még kettőt próbálnak, hátha lesz normális. Van pár sztori itt, mindenhol 3 autista gyerek van.
2023. okt. 7. 19:04
24/37 anonim válasza:
Le kell ültetni, és választás elé állítani, hogy vagy elmész dolgozni de akkor be kell szállnia a gyerekekkel kapcsolatos dolgokba, vagy marad minden úgy ahogy eddig. Ezen nincs mit szépíteni, vagy taglalni, ezek tények. Ha nem érti meg, akkor ez van. De az a megérzésem hogy érti ő, csak nem érdekli, könnyű mondani, es inkább csak egy támadási felület, ahova könnyű ütést mérni.
2023. okt. 7. 19:05
25/37 anonim válasza:
Minek kellett neki 3 gyerek? Nem gondolkodott előre?
Egyébként nem munkaidőben, hanem előtte - utána kellene megoldani a gyerekeket. Pl. ő hozza, te viszed a gyerekeket. Szünetben neki is ki kell venni szabit. Ennyi. Nem atomfizika.
2023. okt. 7. 19:34
26/37 anonim válasza:
3 gyerek mellett munkát találni (és megtartani) még akkor sem könnyű, ha egyik sem problémás. Ilyen esetben a home office sem jó megoldás, ahhoz nyugodt környezet kell, hogy ne zavarják az embert. A férjed vállaljon másodállást, vagy ha lehet, jobban fizető állást, mert te ezt nem fogod tudni megoldani.
2023. okt. 7. 20:04
27/37 anonim válasza:
Annyira bírom, hogy a nő dolgozzon, de azért a három gyerek, háztartás is az ő dolga.
2023. okt. 7. 20:10
28/37 anonim válasza:
A párod nem 100-as.
2023. okt. 7. 20:29
29/37 anonim válasza:
Miért hiszik egyesek azt, hogy home office-ban ráér az ember gyerekekkel és háztartással foglalkozni?
2023. okt. 7. 20:39
30/37 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy ezeket a dolgokat első sorban egymás között beszéljétek meg. A házasság nem érdekkapcsolat, hanem szeretetkapcsolat. Szakítsatok időt az elcsendesedésre, az egymással való beszélgetésekre, ahol ezek legyenek a vezérelvek: őszinteség, szelídség, megértés, értelmesség és szeretet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!