Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja el nekem ezeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja el nekem ezeket a barátnőm?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozunk, én vezető posztban.

A barátnőm állandóan megemlíti, hogy ez és az a pasi nyomul rá munkahelyen. Leírja miket mondanak, hogy randizni hívják stb.

Ő persze elutasítja őket, de engem akkor is zavar, hogy kb. minden nap az a téma, hogy éppen melyik pali akar tőle valamit (egyébként ezek nem kamu dolgok tőle, valóban nyomulnak).

Alapvetően rám is tapadnak páran, de mégsem mondom el neki, ha valaki rámenős. Szimplán kivédem és folytatom a napomat.

Ha elmondanám, az csak rossz érzést kelthetne benne.

Ezt miért csinálhatja?

2023. okt. 6. 20:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Én azon csodálkozom, hogy ilyen intelligencia szinttel te vezető beosztásban dolgozol. Mondd már meg őszintén, hogy szerinted, aki vezető pozícióban felelős posztot betöltve, emberek sorsáról IS dönt, szerinted helytálló,

hogy itt kér, ráadásul ilyen primitív témában tanácsot? Te hol vagy vezető?

A csirkekeltetőben?

2023. okt. 6. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, hogy tégy ellene.
2023. okt. 6. 21:06
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Mert szeretne őszinte lenni hozzád és úgy érzi a társa vagy, akinek elmondhatja.
2023. okt. 6. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
Egy tarsnsk tekint,egyenrs gu felnrk,akivel oszinte lehet.
2023. okt. 6. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Figyelem felkeltes, idegesiteni akar hogy o mennyire kelendo, vagy keveset foglalkozol vele.
2023. okt. 6. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Például azért, hogy ha majd visszahallod máshonnan is, ne értsd félre a helyzetet.
2023. okt. 6. 22:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Az első kommentelő kivételével köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2023. okt. 7. 00:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is elmondtam/mondom.
2023. okt. 7. 08:00
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Így akarja felverni a saját árfolyamát.
2023. okt. 7. 09:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert nem csak társának, de barátjának is tart.
2023. okt. 7. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!