Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm mindenre azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm mindenre azt mondja, hogy "nem tudom", ez normális?

Figyelt kérdés
Főleg vita közbe csinálja ezt, ha megbánt valamivel kérdezem miért csinálta ezt vagy miért kellet ezt most. Ha kirándulásról kérdezem akkor is. Ha egy sima hétvégéröl kérdezem, hogy mit csináljunk akkor is ez a válasza. De akkor a legrosszabb ha fontos dolgokban kellene dönteni a jövőnkel kapcsolatban akkor is szintén csak ezt tudja mondani és ilyenkor nem tudom hova tenni magam mintha egyedül lennék a kapcsolatba és akkor ott vagyok egyedül egy fontos kérdés eldöntése fölött és nem tudok mit csinálni. Mintha rám hárítana mindent és nekem kell kitalálni valamit a problémára. 4 éve vagyunk együtt és még egyetlen egy problémát se oldott meg mindent én csináltam.
2023. aug. 3. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon kényelmes hozzáállás a részéről. Nem csoda, hogy úgy érzed, egyedül vagy benne. Már az elején nem kellett volna ezt hagyni, 4 év után nehéz lesz ezen változtatni.
2023. aug. 3. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Már többször is megcsalt érzelmileg egy másik fiúval már lassan több programot szervez mint velem. Már hazugságon is kaptam majd rákérdeztem miért hazudott és erre is csak annyit tudot mondani hogy nem tudom
2023. aug. 3. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Akkor te egy papucs vagy ilyen azonnal lapàt ..
2023. aug. 3. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Ez tényleg lapát.. vagy hatalmas köpönyegforgató, vagy pszichésen sérült szerencsétlen. Mindenképp dobd ki, csak keseríti az életed.
2023. aug. 3. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Lehet ennyit bír magából kihozni. Vagy full határozatlan.
2023. aug. 3. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:
51%

Hát ez nagyon rossz helyzet, megértem. Határozatlan nagyon, ami azt jelenti, hogy nincs önismerete, nem képes irányítani a sorsát, hazással lenni a saját életére, így valószínűleg érzelmileg is tudattalan, nincs tisztában az alapvető szükségleteivel.

Egy szóval éretlen, komoly kapcsolatra alkalmatlan.

Valahogy rá kéne jönnie, hogy ez nem jó, amit csinál.

Persze van egy másik oldala is, hogy sokszor ezek tínyleg nehéz és terhes szituációk, és az ember nem akar vele foglalkozni. Ebben segíthetsz neki ilyenkor, hogy felajánlasz 2-3 lehetőséget, időpontot, stb, és akkor már könnyebben választ az ember.

De a nagy egészben, hogy ő most kezdje el felfedezni magát, abban nem igazán tusom hogyan tudnál partner lenni. Ez túl sok... ezen az embernek keresztül kell mennie, mielőtt egy ténylegesen komoly kapcsolatba kezd. Főleg ha már 25 felett vagytok, több kapcsolaton is túl... nem tudom, hogy ezt meg lehet-e oldani úgy, hogy együttmaradtok. Ha meg nem is akar változni, mert neki tényleg így kényelmes, akkor ez a kapcsolat totál halálra van ítélve.

2023. aug. 3. 23:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!