Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mindenre azt mondja, hogy "nem tudom", ez normális?
Hát ez nagyon rossz helyzet, megértem. Határozatlan nagyon, ami azt jelenti, hogy nincs önismerete, nem képes irányítani a sorsát, hazással lenni a saját életére, így valószínűleg érzelmileg is tudattalan, nincs tisztában az alapvető szükségleteivel.
Egy szóval éretlen, komoly kapcsolatra alkalmatlan.
Valahogy rá kéne jönnie, hogy ez nem jó, amit csinál.
Persze van egy másik oldala is, hogy sokszor ezek tínyleg nehéz és terhes szituációk, és az ember nem akar vele foglalkozni. Ebben segíthetsz neki ilyenkor, hogy felajánlasz 2-3 lehetőséget, időpontot, stb, és akkor már könnyebben választ az ember.
De a nagy egészben, hogy ő most kezdje el felfedezni magát, abban nem igazán tusom hogyan tudnál partner lenni. Ez túl sok... ezen az embernek keresztül kell mennie, mielőtt egy ténylegesen komoly kapcsolatba kezd. Főleg ha már 25 felett vagytok, több kapcsolaton is túl... nem tudom, hogy ezt meg lehet-e oldani úgy, hogy együttmaradtok. Ha meg nem is akar változni, mert neki tényleg így kényelmes, akkor ez a kapcsolat totál halálra van ítélve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!