Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom több figyelmet ad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honexya kérdése:

Párom több figyelmet ad a macskának mint nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal nemrég költöztünk össze, a macskája mindigis elég féltékenynek tűnt amióta együtt vagyunk. Viszont mostanra már nagyon eldurvult a helyzet, nem tudunk összebújni 2 percnél tovább mert mindig jön a macska és hisztizik, befekeszik közénk, karmol, kapar engem. Már volt erről szó párszor, de mindig az volt a vége, hogy csak mindkettőnkkel bújni akar. Én viszont még mindig nem így érzem, meg például ma is reggel amíg kávézott a párom az ágyban én odafordultam felé és odatettem a homlokom a karjához. Azon nyomban jött a macska és bárhova feküdhetett volna közénk, hisz sehol máshol nem értünk össze csak a homlokom és a karja, de konkrétan belefeküdt az arcomba és furakodott be közénk. Párom egyáltalán nem szól rá szóval gondolom nem zavarja ez az egész, csak engem. Plusz mostanában egyre jobban zavar, hogy hogy viselkedik a macskájával, mindig én vagyok a második nála, ha pl. össze vagyunk bújva akkor nagyrészt nem igazán simogat vagy bármi, megérkezik a macskája és egyből elkezdi babusgatni meg szeretgetni, simogatni meg mondani neki, hogy milyen gyönyörű, stb. Meg az elején még néha becézgetett mikor csak interneten kommunikáltunk főleg, aztán mikor idjöttem rájöttem, hogy a macskáját is ugyanúgy Csillagomozza meg Szerelmemezi, most meg már őt többet becégeti mint engem. Meg éjszaka mindig vele van összebújva, tőlem elfordulva én meg ott vagyok az ágy másik felén harmadik keréknek. Féltékenynek tűnök, talán az is vagyok igazságszerint, de én nem azt szeretném, hogy kevésbé szeresse a macskáját, vagy kevesebbet foglalkozzon vele, csak azt szeretném, hogy engem is szeressen, dédelgessen, cirógasson. Azt is figyelembe kell venni, hogy előttem 2 évig egyedül volt a macskájával, nem volt senkije és nem is jár el sehova nagyon, szóval csak ő volt itt neki. Nagyon toxicnak érzem magam az érzéseim miatt, meg akaratosnak, jól érzem? Nekem kéne elrendeznem magamban ezt a sok rossz érzést/gondolatot ezzel a helyzettel kapcsolatban? Tudtok valami tippet, véleményt adni? Köszönöm.

2023. okt. 6. 10:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, kivulrol en is jobban "szeretem" a kutyam, mint a paromat. Azert raktam idezojelbe, mert ez nem ilyen egyszeru, nem lehet a ket szeretetet osszehasonlitani.

Az allatomnak joforman csak en vagyok, en felelek erte, az en felelossegem, mar12 eve megvan a parom meg csak 1 eve, ugyhogy ha valasztanom kellene, akkor ot valasztanam. + egyszeruen aranyos, kis pihe-puha szoros joszag, igy sokkal tobbszor gugyogok neki meg simogatom.

De ezt nem lehet osszehasonlitani azzal a szeretettel, amit a parommal erzek. O a tarsam, egyenrangu partnerem, es nem egy kis eloleny, akit pesztralnom kell.

Nosteny macska? Az en kutyam szuka, es teljesen meg van orulve a baratomert, engem is sokszof kitur, szinte lok el a labaval, valamint ha direkt cukkoljuk neha amikor torodest kerne, elkezdjuk egymast szeretgetni es mindig elkezd nyusziteni :D

Az osszebujas nekem is hianyzik, de nincs szivunk letenni az agyrol, nalunk az lett a megoldas, hogy a magunk koze, de csak a labunkhoz rakjuk, en igy fent meg ra tudok fekudni a parom mellkasara. Aztan ha mar alszunk, akkor ejszaka mindig felkudzik, de az mar nem szamit, mert amugyis elforgolodnank egymastol az ejszaka kozepen.

2023. okt. 6. 13:22
 12/12 anonim ***** válasza:
35%
Betegek ezek az állat tartó emberek 😆😆😅basszal a fejére oszt jovan 😎
2023. okt. 6. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!