Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom több figyelmet ad a macskának mint nekem?
Figyelj, kivulrol en is jobban "szeretem" a kutyam, mint a paromat. Azert raktam idezojelbe, mert ez nem ilyen egyszeru, nem lehet a ket szeretetet osszehasonlitani.
Az allatomnak joforman csak en vagyok, en felelek erte, az en felelossegem, mar12 eve megvan a parom meg csak 1 eve, ugyhogy ha valasztanom kellene, akkor ot valasztanam. + egyszeruen aranyos, kis pihe-puha szoros joszag, igy sokkal tobbszor gugyogok neki meg simogatom.
De ezt nem lehet osszehasonlitani azzal a szeretettel, amit a parommal erzek. O a tarsam, egyenrangu partnerem, es nem egy kis eloleny, akit pesztralnom kell.
Nosteny macska? Az en kutyam szuka, es teljesen meg van orulve a baratomert, engem is sokszof kitur, szinte lok el a labaval, valamint ha direkt cukkoljuk neha amikor torodest kerne, elkezdjuk egymast szeretgetni es mindig elkezd nyusziteni :D
Az osszebujas nekem is hianyzik, de nincs szivunk letenni az agyrol, nalunk az lett a megoldas, hogy a magunk koze, de csak a labunkhoz rakjuk, en igy fent meg ra tudok fekudni a parom mellkasara. Aztan ha mar alszunk, akkor ejszaka mindig felkudzik, de az mar nem szamit, mert amugyis elforgolodnank egymastol az ejszaka kozepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!