Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom több figyelmet ad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honexya kérdése:

Párom több figyelmet ad a macskának mint nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal nemrég költöztünk össze, a macskája mindigis elég féltékenynek tűnt amióta együtt vagyunk. Viszont mostanra már nagyon eldurvult a helyzet, nem tudunk összebújni 2 percnél tovább mert mindig jön a macska és hisztizik, befekeszik közénk, karmol, kapar engem. Már volt erről szó párszor, de mindig az volt a vége, hogy csak mindkettőnkkel bújni akar. Én viszont még mindig nem így érzem, meg például ma is reggel amíg kávézott a párom az ágyban én odafordultam felé és odatettem a homlokom a karjához. Azon nyomban jött a macska és bárhova feküdhetett volna közénk, hisz sehol máshol nem értünk össze csak a homlokom és a karja, de konkrétan belefeküdt az arcomba és furakodott be közénk. Párom egyáltalán nem szól rá szóval gondolom nem zavarja ez az egész, csak engem. Plusz mostanában egyre jobban zavar, hogy hogy viselkedik a macskájával, mindig én vagyok a második nála, ha pl. össze vagyunk bújva akkor nagyrészt nem igazán simogat vagy bármi, megérkezik a macskája és egyből elkezdi babusgatni meg szeretgetni, simogatni meg mondani neki, hogy milyen gyönyörű, stb. Meg az elején még néha becézgetett mikor csak interneten kommunikáltunk főleg, aztán mikor idjöttem rájöttem, hogy a macskáját is ugyanúgy Csillagomozza meg Szerelmemezi, most meg már őt többet becégeti mint engem. Meg éjszaka mindig vele van összebújva, tőlem elfordulva én meg ott vagyok az ágy másik felén harmadik keréknek. Féltékenynek tűnök, talán az is vagyok igazságszerint, de én nem azt szeretném, hogy kevésbé szeresse a macskáját, vagy kevesebbet foglalkozzon vele, csak azt szeretném, hogy engem is szeressen, dédelgessen, cirógasson. Azt is figyelembe kell venni, hogy előttem 2 évig egyedül volt a macskájával, nem volt senkije és nem is jár el sehova nagyon, szóval csak ő volt itt neki. Nagyon toxicnak érzem magam az érzéseim miatt, meg akaratosnak, jól érzem? Nekem kéne elrendeznem magamban ezt a sok rossz érzést/gondolatot ezzel a helyzettel kapcsolatban? Tudtok valami tippet, véleményt adni? Köszönöm.

2023. okt. 6. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Adj a macskának enni meg jatekot egyből barát leszel.

A macskák ahhoz vonzodnak akik gondoskodnak roluk. Kis èrdekbarátok csak.

2023. okt. 6. 10:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj, hogy engem nem szeret a macska, nagyonis szeret. Én több kaját adok neki mint a párom. Azzal van bajom, hogy a párom látszólag jobban szereti őt mint engem ^^'
2023. okt. 6. 10:44
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
A párodnak kéne a macskával a kapcsolatot másképp kezelni. Nem kéne hogy köztetek aludjon pl. És rászoktatni valahogyan, hogy ne legyen köztetek folyamat. A párodnak egyébként többet ér a cica, mint te!
2023. okt. 6. 10:44
 4/12 anonim ***** válasza:
62%

Én megértelek, nem tudom az ilyennek minek kell kapcsolat, ha láthatóan neki a macska sokkal fontosabb, ezen kár vitatkozni. És ez róla szól, nem a macskáról. Van olyan macska, amelyik utálja ha piszkálják. Azt is putyulgatná állandóan, mindegy hogy a macska utálja?!

Költői a kérdés, de ha te allergiás lennél a macskákra, akkor kit választana? Téged, vagy a "szerelmét"?

2023. okt. 6. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

Jól érzed, nevetséges, hogy a macskára vagy féltékeny. A macska nem olyan intelligens, mint te, kb mint egy kisbaba, annyi értelem van benne, ő baromira nem érti, ha bújna és ellököd, hogy most ezt miért kell, ő nem fogja fel, hogy nem ő az egyetlen dolog a világon :DDD

De egyébként nyilván igen, foglalkozzon veled IS a párod, de ne úgy kommunikáld felé ezt le, hogy a macskával ne.

2023. okt. 6. 11:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Megint??!!!

Ebben a hónapban ez már a kismilliomodik ilyen retek kérdés.

2023. okt. 6. 11:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Kitana, külön írtam, hogy nem azt akarom, hogy ne foglalkozzon vele, hanem hogy velem IS foglalkozzon. És nem konkrétan a macskára vagyok féltékeny, egy rossz szót nem szóltam rá, tökre szeret meg szeretem én is egyébként, sokat szoktam én is szeretgetni. Szimplán arra vagy féltékeny, hogy ő mennyivel több szeretetet kap. Nyilván nem a macskát hibáztatom, nem tudom honnan vetted ezt.
2023. okt. 6. 11:57
 8/12 anonim ***** válasza:
13%
Miért engeditek be a szobába lefekvés után? Nektek is kell egy hálószoba, és neki is, külön.
2023. okt. 6. 12:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát mert vele összebújva alszik 5 éve. Nem csinálna olyat, hogy kizárja éjszakára, pedig amúgy sokszor rosszul alszik miatta mert folyamatosan cseszteti a macska éjszaka. Már egyszer felhoztam ezt, még a legelején, akkor még nem is emiatt, hanem mert mindig azt mondta, hogy nem aludt olyan jól mert nem hagyta normálisan aludni a macska.
2023. okt. 6. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Az én párom elfogadta, hogy a legidősebb kutyám az életem szerelme 😀😀 ez van.
2023. okt. 6. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!