Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom több figyelmet ad a macskának mint nekem?
Adj a macskának enni meg jatekot egyből barát leszel.
A macskák ahhoz vonzodnak akik gondoskodnak roluk. Kis èrdekbarátok csak.
Én megértelek, nem tudom az ilyennek minek kell kapcsolat, ha láthatóan neki a macska sokkal fontosabb, ezen kár vitatkozni. És ez róla szól, nem a macskáról. Van olyan macska, amelyik utálja ha piszkálják. Azt is putyulgatná állandóan, mindegy hogy a macska utálja?!
Költői a kérdés, de ha te allergiás lennél a macskákra, akkor kit választana? Téged, vagy a "szerelmét"?
Jól érzed, nevetséges, hogy a macskára vagy féltékeny. A macska nem olyan intelligens, mint te, kb mint egy kisbaba, annyi értelem van benne, ő baromira nem érti, ha bújna és ellököd, hogy most ezt miért kell, ő nem fogja fel, hogy nem ő az egyetlen dolog a világon :DDD
De egyébként nyilván igen, foglalkozzon veled IS a párod, de ne úgy kommunikáld felé ezt le, hogy a macskával ne.
Megint??!!!
Ebben a hónapban ez már a kismilliomodik ilyen retek kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!