Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan féltékeny lennék?
11 hónapja vagyunk együtt lassan a párommal, de nem tudom magam könnyen túltenni egy-két dolgon. Nem a kommunikáció a baj, mert ezerszer átbeszéltük már, hogy hátha könnyebb lesz, de mégsem az.
Az előző barátnője volt az első szerelme, emellett az elsők voltak egymásnak és két évig tartott a kapcsolatuk. Közben ismertem meg és nagyon jó barátok lettünk és szinte mindig a csajról beszélt, hogy mit érez iránta, mit csinál vele, milyennek látja őt, stb. Aztán elkezdett megromlani a kapcsolatuk, emiatt egyre több időt töltöttünk együtt és még többet tudtam meg a lányról, szinte már én is ismertem.
Később elkezdtem érzéseket táplálni felé, amiket miután szakítottak úgy éreztem ő is viszonoz. Végül a szakításuk után 2 héttel összejöttünk, és az első lépést is én tettem meg.
Tudom, hogy hosszú, de a megértéshez szükséges:(
Már az első pár napban rossz érzést keltett bennem az, hogy ha olyan megjegyzéseket vagy szavakat használt rám amiket rá is vagy úgy szólított ahogy őt. Ezeket kiküszöböltük, elkerülte azokat a szavakat, mondatokat, viszont idővel ez az egész átcsapott egy erősebb érzésbe és mostmár ha csak hasonlót mond ő ugrik be nekem és az, hogy neki mit mondott mondjuk az adott szituációban.
Igen, az adott lány sokkalta vonzóbb, mint én, valószínűleg ez is az egyik kiváltó ok, de nem értem miért nem múlt el ez az érzés még, mikor tudom nagyon jól, hogy tényleg engem szeret.
20L 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!