Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a kapcsolat elején másképp viselkedett, mint most 2 év után?
A barátom mikor csak még elkezdtünk ismerkedni nagyon kedvesen beszélt rólam, írt rólam, már még mielőtt találkoztunk volna is úgy hívott, hogy szívem, tündérem stb. Mondta, hogy ő hozzá még sosem volt olyan kedves senki, mint ahogy én vagyok hozzá, meg hogy sosem beszélt olyan jót senkivel sem, mint velem, meg hogy sokat gondol rám stb.
De mára ezek elmúltak, volt úgy már csúnyán beszélt velem, fogjam be, buta, hülye vagyok, nem értek semmihez, meg én ne pofázzak neki bele a dolgaiba stb. Bár még most is mondja, hogy szeret, meg ölelget, de volt már, hogy azzal is büntetett hogy nem szexel velem, ezt ő maga mondta, hogy büntetésből nem szexel velem, meg hogy hátha így szebben fogok vele viselkedni. Mikor nem is csináltam semmit, csak elmondtam neki normálisan, ha valami nem tetszik, és próbáltam a nézeteltéréseket megbeszélni.
Még a kapcsolat elején érdeklődőnek mutatta magát, ma meg már velem kapcsolatosan nem is kérdez semmit, még ismerkedéskor megígért egy nyaralást is, azóta se voltunk sehol se nyaralni.
Mindent leszól, minden rossz, amit én szeretek, vagy ami nekem tetszik pl. zene, film stb.
Hazamész. Ott a kedvenc kajád az asztalon, prémium alapanyagokból, mesterszakács által elkészítve.
És a 2. 3. 4. 5. ... 38. ... 356. ... napon megint. Nem hánynád el magad, ha minden nap az lenne az ebéd?
Kellett neki a punci az elején.
Exem volt ilyen. Folyamatosan beszéltünk, mondta, mennyire gyönyörű vagyok, minőségi idő, stb. Szerelmesen nézett rám. Szexelni akart folyamatosan. Aztán olyan 3 hónap után kicsit kevesebbet beszéltünk írásban, fél év után meg már full elmúlt minden, amit eddig csinált. 8 hónap után volt egy szerelmes nézése mert akkor fürödtünk együtt először kádban és gondolom az a testemnek szólt... Na majd elmúlt ez is, mert szex sem volt, mindig én kezdeményeztem, pedig korábban ő. 10 hónapja voltunk együtt amikor először csinálta meg velem azt, hogy áthívott magához és leült kockulni a haverjaival. Ez aztán mindennapossá vált. Én mindig próbáltam beszélni vele. Kérdeztem, miért nem foglalkozik velem. Mondja mert nem tudunk mit csinálni. Hívtam programokra, minden drága volt neki, pedig az apja kb hetente dobálta 20 ezer forintokkal (2011 környékén, ez akkor többet is ért). Mondom de régen csak beszélgettünk és azzal is elvoltunk. Azt mondta de már imerjük egymást így nem izgi. Szóval se szex, se szerelmes nézés, se bókok, se üzenetváltások, semmi. Azt mondta mondjuk hogy szeret, meg megölelt, de ennyi. Mi is két évet voltunk együtt amúgy. A szakítás előtt olyan 2 hónappal kinyögte, hogy már nem szeret annyira, mint régen, én erre szakítani akartam és akkor rájött, hogy akkor egyedül marad, ezért visszavonta, hogy csak sokat veszkedtünk mostanában és azt hitte nem szeret de mégis szeret :D Na aztán kidobtam, akkor bevallotta, hogy természetesnek vette, hogy mindig vele leszek. Szakításkor megjátszotta (igen b+) a szerelmes nézést. Konkrétan megjátszotta! Mondta nézd látod még szeretlek...
A te palid is azt hiszi, hogy már megvagy, nem kell küzdenie, tök mindegy mit csinál, vele maradsz. Ingasd meg a hitében, térden állva fog könyörögni egy hónapig, hogy fogadd vissza és ő megváltozik miattad és minden úgy lesz mint régen. De sosem lesz úgy...
2-es!
A férjem 24 év után sem hányja el magát. Ahányszor rám néz, ugyanolyan szeretettel mosolyogva teszi, úgy bánik felem, mint egy hercegnővel. És ismerek még ilyen pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!