Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a pasi aki így viselkedett a párjával/kapcsolatban, később mással is ilyen?
A korábbi párjával pl sokszor viselkedett így: más nők dicsérése a jelenlétében (is), instan folyamatosan más nők bámulása, sokszor nem Mi-ként, hanem én-kent beszélt dolgokról, akar múltbeli dolgok is, akar jövőbeli tervek.. éretlen, nem tiszteli nagyon a másikat és nem helyezi maga mellé.
És hasonló dolgok a listában.
Évek múltánra gondoltam.
Lehet-e olyan, hogy korábban valaki ilyen volt, és később mondjuk fejlődik/változik? Mi van ha később szerelmes lesz? Akkor is ilyen marad az, aki ilyen?
(Én nem jöttem össze vele pont ezek miatt annak idején, pedig nekem is tetszett.. Csak érdekel, valóban nem változik-e soha az ilyen típusú férfi.)
Te tényleg hiszel a mesékben? Hány éves vagy királylány? Kutyából nem lesz szalonna és még sorolhatnám. De nyilván neked ez volt a legjobb az összes közül. Tipikus önsorsrontó mozzanat. Persze megváltozott meg melletted majd más lesz és nem csinálja... Mindezt mert szépen néz. 😂Csak meg akar dugni baszod.
De tudod mit? Egèszsègedre.
Csak légyszi ne gyere vissza majd nyígni hogy a pasid mekkora paraszt meg bunkó. Köszi. 👍
7: cuki vagy, de visszavehetsz a vehemenciádból. Én döntöttem régebben erről, nem jöttünk össze. A mi lett volna ha felmerült, ennyi történt, ezért most megerősítést várok, hogy jól döntöttem, másoknál hogy alakult. Semmi nem volt és nem is lesz köztünk, de érdekelnek a tapasztalatok.
Az ostoba itt te vagy, mert habzó szájjal kommentálsz a saját sérülésed miatt(amihez köze nincs hozzám), és a kérdést sem tudtad megérteni, csak nyomod a lemezt. Értettük, köszönjük, szép napot, szia! :)
Vajon az emberek miért viselik nehezen ha tükröt tartok eléjük? 😂 Semmi kedvem a lelkedet simogatni. Választ kaptál a kérdésedre őszintén és csomagolás nélkül.
Neked is szép napot nyuszicsibe. 😊Világbéke! 😂👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!