Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasi fiatal lány kapcsolatban voltatok lányok?
Figyelt kérdés
Hogy éreztétek magatokat benne?
Milyen volt a szex?
Belemennétek egy újba ?
(40F)
2022. szept. 18. 12:00
1/15 anonim válasza:
friss pipihúsra éheztél? LOL!
3/15 anonim válasza:
Igen voltam.
A pasi 25 évvel idősebb volt nálam.
Én élveztem, és ő is. Rengeteget nevettünk együtt, megvolt köztünk a kémia. Jól éreztük magunkat egymás társaságában.
Ha lenne rá lehetőségem újra belemennék egy ilyen kapcsolatba :).
4/15 anonim válasza:
A férjem 19 évvel idősebb nálam.
5/15 anonim válasza:
Párom, 61 éves, én 24 éves vagyok eleinte jó volt a szex, aztán egyre ellaposodott kötünk, majd meg is szűnt teljesen. Páromnak már 59 évesen nem állt fel sajnos. úgy meg nem megy.Most döntöttem elhagyom a páromat elég volt a szenvedésemből. Még lehetek talán boldog. Soha ekkora korkülönbséggel nem választanék párt magamnak.
7/15 anonim válasza:
Milyen furi, hogy mikor a fèrfi szexet akar akkor a nőnek nyűg.
Mikor a pasinak nem àll fel akkor a nő szakìtani akar vagy fèlre megy, mondvàn nem èrzi magàt nőnek ès a nőnek kell a szex.
Akkora ellentmondàs van a nőkben.
8/15 anonim válasza:
Regen tavaj december 31 en voltam 30 a csaj 20 .
9/15 anonim válasza:
A férjem 18 évvel idősebb. Életünk legjobb választása volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!