Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a pasi aki így viselkedett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a pasi aki így viselkedett a párjával/kapcsolatban, később mással is ilyen?

Figyelt kérdés

A korábbi párjával pl sokszor viselkedett így: más nők dicsérése a jelenlétében (is), instan folyamatosan más nők bámulása, sokszor nem Mi-ként, hanem én-kent beszélt dolgokról, akar múltbeli dolgok is, akar jövőbeli tervek.. éretlen, nem tiszteli nagyon a másikat és nem helyezi maga mellé.

És hasonló dolgok a listában.

2022. nov. 19. 07:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egy ideig még képes is normálisan viselkedni de ha elmúlt a köd, a kezdeti varázs akkor utána ismét visszatér ezekhez a dolgaihoz. Ahogy írod is, kiábrándító. Semmit nem vesztettél, csak nyertél, hogy nem mentél bele.

10 voltam

2022. nov. 19. 12:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnos igen
2022. nov. 19. 12:40
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
Ugye, itt mindenki szobatiszta? Pedig nem volt ez mindig így! Alig vártuk, hogy anyánk tisztába tegyen, és mindegyikünk képes volt olyan penetráns végterméket produkálni, hogy még a harmadik szomszédnak is csípte a szemét. Aztán tanultunk, tapasztaltunk, változtunk. Fejlődtünk. Erről szól az ember élete. Bármennyire is szeretjük rendíthetetlen kősziklának hinni magunkat, napról napra változunk, fejlődünk. A kérdésben szereplő pasi sem kivétel. Élő példa vagyok rá, hogy el lehet kapni egy férfi tökét annyira, hogy eszébe se jusson más, pedig előtte se szeri, se száma nem volt kalandjainak.
2022. nov. 20. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!