Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 34 éves, és rendszeresen beszámol az anyjának,hogy ő/ én vagy mi mit vásárolunk a netről,vagy a boltokból..Hogy tudnám erről leszoktatni? Engem nagyon zavar,ugyan is külön élünk,és szerintem ehhez az édesanyjának a világon semmi köze..
Figyelt kérdés
Rendeltünk a napokban karácsonyi villogókat, és az volt az első dolga, miután megjött a cucc,hogy este amikor beszéltek,élménybeszámolót tartott,és még azt is elmondja ilyenkor mennyibe kerül..Lehet,hogy velem van a baj, de szerintem ez eléggé gyerekes...Jó..ha párszor elkotyog dolgokat,az még hagyján,de az,hogy majdnem hogy már jelentést tesz neki róla..nagyon böki a csőrömet. Az,hogy megemlítettem neki,csak olaj volt a tűzre, mert megharagudott emiatt.Bármit elmond,konyhai eszközök,háztartáshoz kellő kiegészítők,még azt is elmondja,hogy a fürdőszobába a falra milyen színt szeretnénk...Most komolyan,ha vennék egy szexuális segédeszközt, azt is elmondaná az anyjának? Ráadásul mivel felnőtt emberek vagyunk,külön élettel,és háztartással nem hinném,hogy épp az édesanyja az a személy, akinek ezeket tudnia kellene. Nekem sem jelenti senki,hogy ők mit vásároltak,vagy rendeltek a netről. Van hasonló tapasztalatotok? És hogyan kommunikáljam le úgy,hogy ne sértődjön be újra?2023. okt. 4. 15:53
21/21 anonim válasza:
Engem nagyon idegesítene, ha a férjem ilyen lenne. Szerencsére nem ilyen, inkább keveset mond el (anyja már nem él, de testvéreinek pl.)
Én keresnék a helyedben egy férfit ehelyett a kisfiú helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!