Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, ti belájkolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti belájkolnátok a barátnőtök pasiját facebook-on?

Figyelt kérdés
Nem életbevágó kérdés, csak szöget ütött a fejembe. Van egy barátnőm, akivel főleg a fősuli alatt voltunk jóban. Egy koncerten találkoztunk vele, amikor a barátommal is együtt voltunk. Egyből be is jelölte facebook-on, ez még nem zavart, végülis bemutatkoztak egymásnak. Most a pasim évek óta először megváltoztatta a profilképét fb-n és a lány egyből belájkolta. Kicsit furának tartom, én a magam részéről sosem tennék ilyet, szerintem kicsit félreérthető. Annyira azért nincsenek jóban, csak az én révemen ismeri. Nem vagyok féltékeny én inkább ezt a barátnőt nem értem.

2023. okt. 4. 10:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"Az én meglátásaim szerint profilképet szoktak a legtöbben belájkolni, tehát jó pár olyan ember is, aki amúgy nyaralós, állatos, bulizós fotót amúgy nem lájkolna az xy-nál."

Valamiért én is csak a profilképet lájkolom mindenkinél. Meg a bababejelentőst. (És nem szeretem a gyerekeket.)

2023. okt. 4. 12:37
 22/29 anonim ***** válasza:
63%

12

Én ezért hiszek a nyílt párkapcsolatban. Egyszerűen herótom van ezektől az önbizalomhiányos szerencsétlenektől, akik egy fb lájktól maguk alá hugyoznak.

Nálunk a kapcsolatban mindent szabad. És igen, nagyobb a bizalom, mint azoknál, akik egy lájkolás miatt vadidegenek véleményét kérik ki az interneten, mert befostak, hogy jaj mi történik. Tényleg szábalom a köbön.

2023. okt. 4. 12:57
 23/29 anonim ***** válasza:
45%

"Nálunk a kapcsolatban mindent szabad. És igen, nagyobb a bizalom"

Na de itt pont a bizalom veszik el. Ha én félek, hogy megcsalnak, mert nem bízom a másikban, arra nem megoldás, hogy akkor direkt csaljanak meg.

2023. okt. 4. 13:14
 24/29 anonim ***** válasza:

23

Nem értelmezett a megcsalás, hiszen mindent szabad. Hogyan beszélhetnénk CSALÁSRÓL, ha a más emberekkel való szex a JÁTÉKSZABÁLY része? :DDD Értelmetlen... Nálunk ez belefér.

És igen, sokkal jobban megbízom a páromban és sokkal jobb a kapcsolatunk, mint azoknak, akik egy facebook lájk, egy parfüm vagy egy új munkafeladat (kolléganő betanítása) miatt azonnal rohannak az internetre, hogy vadidegennekkel osszák meg a gyanúikat.

2023. okt. 4. 13:18
 25/29 anonim ***** válasza:
Én nem lájkolám barátnő pasijat márcsak azert sem mert igy is sokan benéznek mindent. Egyszer volt hogy lajkoltam baratnővel es pasijaval közös képet, utána rám irt a pasija hogy hogy vagyok mizu?! En kb egyszer láttam de semmi, többet nem lájkolok ilyet nehogy félreértse hogy tetszik vagy ilyesmi.
2023. okt. 4. 13:46
 26/29 anonim ***** válasza:
8%
Haha mennyi ilyet lattam, hogy náluk mekkora bizalom, meg mindent szabad. Vagyis csak az egyiknek szabadott össze vissza kúrt a csaj mellett aki azt hitte, hogy megérdemli a pasi a bizalmat. Szegény, azóta ő is bizalmatlanabb lett kocsit.
2023. okt. 4. 13:50
 27/29 anonim ***** válasza:
Nálunk mindkettőnknek szabad... Én inkább olyan kapcsolatból látok sokat, ahol jaaaaaaaj, ők aztán nagyon hűségesek, de egy fejvakarás vagy tüsszentés maitt is megy a gyanakvás meg a vádaskodás. Undorító, de tényleg.
2023. okt. 4. 13:53
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

"többet nem lájkolok ilyet nehogy félreértse hogy tetszik vagy ilyesmi."

Nekem meg nem áll szándékomban idiótákhoz igazodni. Legyen az a történetben bárki is. AKi képes egy lájk miatt (amiből van vagy 20--100 egy profil fotón), azzal inkább nem bonyolítanám az életem. Csá.

2023. okt. 4. 14:03
 29/29 anonim ***** válasza:
70%

28-asnál a pont... Ilyen alapon nem köszönök az utcán a férfi ismerőseimnek, nehogy a pasim otthon felhúzza magát. Nem? Vagy visszautasítom, hogy a férfi kollégáimmal dolgozzak egy csapatban, mert lehet, hogy a barátom kiakad, és hát kerüljük el a félreértést...

Úristen, sosem bírnék ilyen terrorban élni, és nem azért, mert valami különös fétisem, hogy a férfiismerőseimnek köszönjek az utcán, hanem azért, mert nem fogok egy betegesen féltékeny elmebeteghez alkalmazkodni.

2023. okt. 4. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!