Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, ti belájkolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti belájkolnátok a barátnőtök pasiját facebook-on?

Figyelt kérdés
Nem életbevágó kérdés, csak szöget ütött a fejembe. Van egy barátnőm, akivel főleg a fősuli alatt voltunk jóban. Egy koncerten találkoztunk vele, amikor a barátommal is együtt voltunk. Egyből be is jelölte facebook-on, ez még nem zavart, végülis bemutatkoztak egymásnak. Most a pasim évek óta először megváltoztatta a profilképét fb-n és a lány egyből belájkolta. Kicsit furának tartom, én a magam részéről sosem tennék ilyet, szerintem kicsit félreérthető. Annyira azért nincsenek jóban, csak az én révemen ismeri. Nem vagyok féltékeny én inkább ezt a barátnőt nem értem.

2023. okt. 4. 10:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
77%

Jézusom xDDD

Egy átlagos ember profilképén vagy 50-500 lájk. Mi az isten félreérthető ezen? Ne vicceljünk már...

2023. okt. 4. 10:47
 2/29 anonim ***** válasza:
68%
Tetszik neki a kép. Úr isten mit tett 😂😄
2023. okt. 4. 10:53
 3/29 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg ebben így önmagában nincsen semmi. Vannak olyan emberek akik mindenkit bejelölnek akivel egyszer találkoztak, a profilkép lájkolásban sincsen semmi. Erre féltékenynek lenni (hiába tagadod, különben fel se merült volna benned :)) meg egyből nekiállni kombinálni súlyos agybajra utal, nem irigyellek.
2023. okt. 4. 10:54
 4/29 anonim ***** válasza:
Persze. Barátnőm pontosan tudja, hogy nem az esetem a párja és eszembe sem jutna ráhajtani. Ettől függetlenül én bírom őt, mint embert és ha feltesz magáról egy jól sikerült képet vagy hogy valahol járt, akkor lájkolom. Senki nem gondol ebbe bele többet.
2023. okt. 4. 10:55
 5/29 anonim ***** válasza:
45%
Te ugyanaz vagy, aki kombinálni kezdett, mert a párja vett magának egy parfümöt? Lazíts már, az ég áldjon meg.
2023. okt. 4. 10:59
 6/29 anonim ***** válasza:
75%
Én eleve nem szeretem a közösségi oldalon gyűjteni az ismerősöket, tehát nekem már az fura, akivel egyetlen egyszer találkozik valaki, miért jelöli be rögtön? Mondjuk, ha jobban belegondolok, a barátnőim párjának a fotóit sem szoktam lájkolgatni, kivéve ha ketten vannak a fotón. De ez csak az én véleményem.
2023. okt. 4. 11:05
 7/29 anonim ***** válasza:
43%
Nem nagyon szoktam lájkolni semmit. De ha lájkokós lennék éd tetszene a kép, akkor simán. Nem értem mit értenél ezen félre.
2023. okt. 4. 11:05
 8/29 anonim ***** válasza:
21%
A barinők, mármint egy része nagyon is kígyó tud lenni, ha arról van szó, sajnos tapasztatam. És igej először kis lájkokkal kezdődnek a nagyobb volumenű dolgok is. Nek mindenkit érdekel, hogy aki épp megtetszett neki annak van párja. A legtöbb megcsalás sem valami idegennel szokott történni, hanem ismerőssel, valakinek a valakiével, erről statisztikák tanulmányok vannak kimutatva. De ugyanúgy sok pasit sem érdekel, legalább a fele lefektetné a barátja nőjét, sőt sokan meg is teszik. Nem biutos hogy akar ez a nő valamit, de en nem tennék ilyet az biztos
2023. okt. 4. 11:19
 9/29 anonim ***** válasza:
33%

8

Mi több, minden megcsalás úgy kezdődik, hogy a pasi kikel reggel az ágyból... Nagyon gyanús... Csajok, ne dőljetek be ennek...

😆

Ennyi féltékenykedő, önbizalomhiányos paranioást bmeg.

2023. okt. 4. 11:34
 10/29 anonim ***** válasza:
51%
Ha beszívezte volna az még gázabb lett volna
2023. okt. 4. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!