Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudna segìteni valaki SOS valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudna segìteni valaki SOS valaki?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt, nagyon megromlott a viszonyunk, nincs szex, bunkó velem állandóan, agresszív. Napok óta sírok ő meg sem vigasztal inkább csak idegesít hogy "sírjál akkor" Együtt élünk. És van egy másik srác akit munkahelyen ismertem meg és több hónapja beszélünk és beleszerettem. De nem tudom hogyan tovább. Vele szeretnék lenni. Haza a szüleimhez nem akarok menni a körülmények miatt. Nagyon nehéz az előrelépés

19/L

2023. okt. 3. 09:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Ma meglökdösött és megszorította erősen a kezem és kiabált amiért nem talált valamit a házban. Ordibált és elmondott mindennek.
2023. okt. 3. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le!
2023. okt. 5. 16:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen hagyd el, mert még durvábban is bántani fog.
2023. okt. 5. 16:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Keresem az albérletet ezerrel. Mondtam neki hogy elhagyom a francba erre kiröhögött
2023. okt. 6. 08:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj vele, hogy mit mond, vagy tesz. Keress albérletet, még idegenekkel is jobb együtt lakni, mint egy ilyen bántalmazó barommal.
2023. okt. 6. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!