Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudna segìteni valaki SOS valaki?
Figyelt kérdés
Párommal 3 éve vagyunk együtt, nagyon megromlott a viszonyunk, nincs szex, bunkó velem állandóan, agresszív. Napok óta sírok ő meg sem vigasztal inkább csak idegesít hogy "sírjál akkor" Együtt élünk. És van egy másik srác akit munkahelyen ismertem meg és több hónapja beszélünk és beleszerettem. De nem tudom hogyan tovább. Vele szeretnék lenni. Haza a szüleimhez nem akarok menni a körülmények miatt. Nagyon nehéz az előrelépés
De... miért akarsz vele lenni? Miért jó neked ez akárhogyan is?
2023. okt. 3. 09:28
2/15 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy még, szerencsére. Egy rossz, nem működő kapcsolatba semmiképpen sem szabad beszorulni, akkor sem, ha a megélhetési körülmények jelenleg nem adnak alternatívát. Légy bátor, állj ki magadért, a jelenlegi barátodnak egyenesen mondd meg, hogy ez így nem mehet tovább. És ha megmondtad és tudomásul vette, akkor kezdeményezz a másik srác felé. Az élet meghozza a megoldásokat, bízz benne!
2023. okt. 3. 09:30
3/15 anonim válasza:
Ha az a kérdés, hogy anyuék kihagyásával ülj-e át egyik kukiról a másikra, ha csak jóváhagyást szeretnél, akkor hajrá kislány!
2023. okt. 3. 09:33
4/15 anonim válasza:
mindenképp lépj ki a mostani kapcsolatból. esetleg keress valami barátnőt lakótársnak és béreljetek együtt valamit. Egy ksi időt kibírsz anyukádéknál is szerintem.
2023. okt. 3. 09:47
5/15 anonim válasza:
16 évesen odaköltözni, kiszolgálni, odaadni magad - biztosan nem bölcs.
Ha nem tudja kifejezni a szeretetét neked megfelelő módon, akkor vess ennek véget.
2023. okt. 3. 09:50
6/15 anonim válasza:
Szerintem szakíts, költözz el haza/barátokhoz egyedül időre, lakótársat keress és a másik fiút hanyagold, mert nem jó az egyik kapcsolatból a másikba ugrani, főleg ha ki se tudod heverni az előzőt (hiába nem szereted).
2023. okt. 3. 10:07
7/15 anonim válasza:
Ha rossz a kapcsolat és lenne is más, akkor mi a kérdés?
2023. okt. 3. 10:14
8/15 anonim válasza:
Ohh mennyi sebből vérzik ez.
1. 19 évesen fiatal vagy az együtt éléshez. Én 22 vagyok, együtt élek a párommal pár hónapja és úgy érzem hogy bár minden oké, fiatal vagyok én is, de talán éppen nem túl fiatal.
2. Ha rossz a kapcsolat, szakítani kell. Nem tudom dolgozol-e vagy tanulsz. Előbbi esetben vegyél ki egy albit (vagy szobát), utóbbi esetben jelentkezz koliba és keress valami rugalmas, egyszerű diákmunkát (pl futárkodás)
3. Ne kezdj bele rögtön új kapcsolatba, ez nem egészséges. Csak kihasználnád szerencsétlen új srácot.
2023. okt. 3. 11:00
9/15 anonim válasza:
Ez mégis mi? Beleszeretsz valaki másba, és csodálkozol, ha otthon erről mesélsz, arra nem vevő a jelenlegi párod?
2023. okt. 3. 11:29
10/15 anonim válasza:
Ismerős, én 18 voltam, 2 évet voltam vele. Bár mi nem laktunk együtt, ami könnyebbség volt, de neked tényleg muszáj lesz hazaköltöznöd, vagy valahova. Én azt csináltam, hogy először megpróbáltam személyesen szakítani, de agresszív lett, sírt, szorította a karomat. Egyetlen szerencsém az volt, hogy a szüleim hazavittek. Aztán aznap írogatott, másnap hívogatott, én meg elmondtam neki telefonban, hogy vége és kész. A másik sráccal is beszéltem és megmondtam neki hogy vele vége és vele akarok lenni, ő is így érzett. Nem tudom hogy nálatok ez mennyire előrehaladott. A lényeg az, hogy mindig legyen valaki, aki megment téged, ha baj lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!