Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom mindent tud az exével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mindent tud az exével kapcsolatban ez normális ?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Dani vagyok. A feleségemmel 2014-ben ismerkedtünk meg és jöttünk össze . Ma már házasok vagyunk és van egy 1 éves gyerekünk . A kapcsolatunk előtt neki volt egy szerelme ami elmondása szerint élete első nagy szerelme volt és az a szerelem mesébe illő volt. A kapcsolatunk elején ( kb 2 év ) egy kamu Fb profilból beszélgetett az exével , sajnos nem derül ki hogy mit mert hirtelen eltűnt az Fb :/ elmondása alapján csak kérdezte hogy hogy van stb stb … majd ma kérdezz feleleket játszottunk és szóba hoztam az exet hogy hogyan jöttek össze stb stb . Elmondta részletesen minden szóra , pillanatra emlékezve mintha csak ma történt volna ( kb 12-13 évvel ezelőtt történt ). Megkérdeztem tőle hogy emlékszik e hogy tőlem mi volt az első üzenet amelyet nem tudott és azt

Mondta azért nem tudja mert az exe neki első látásra szerelem volt , én pedig nem szóval nem volt olyan fontos … engem ez nagyon zavar és nagyon faj …. Mai napig azt mondja hogy ha vissza gondol szép és boldog érzés tölti el … mai napig tudja mikor van a születésnapja .. de a nővéremet nem tudja akit minden évbe köszöntjük… 9 éve vagyunk együtt … szerintetek jogosan zavar ? Mit tegyek ? Elmondása alapján már nem erez semmit iránta .. de ha így lenne akkor szerintem nem emlékezne ilyen dolgokra …

#ex #kapcsolat #Mindent tud az exéről
2023. okt. 3. 03:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem neked sem kellene erőltetni ezt a témát. Miért jó, ha fájdalmat okozott saját magadnak?
2023. okt. 3. 09:25
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Persze, hogy erőlteti utolsó, tudni akarja, hogy másodhegedűs vagy se. Ne legyenek már az emberek naivak, vagy még a kérdezőt hibáztatni olyan szinten, hogy kérdezősködik amikor joga van hozzá teljes egészében, hiszen a neje valahol még mindig az exet szereti!

Nektek jól esne, hogy beérte volna veletek a házastársatok, vagy mi?

Kérdező döntsd el hogy neked jó-e ez a szerep, meg tudsz-e benne bízni annak ellenére amit összehord és ha nem megy sehogyse, akkor párterápia/pszichológus/válás is a megoldások között van.

2023. okt. 3. 09:30
 13/18 anonim ***** válasza:
9 éve vele van, gyerekük is született. Min változtat az, hogy mi volt az exel?
2023. okt. 3. 09:39
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Változtat, mert kiderült a játék során, hogy ló helyett szamár. Amióta együtt vannak és az titkos FB után valószínű hogy a kérdező nem kérdezett róla (ami baj). Most érdeklődik miután a játék alatt napfényre került hogy az exhez fűződő érzelmei sokkal értékesebbek.

"Megkérdeztem tőle hogy emlékszik e hogy tőlem mi volt az első üzenet amelyet nem tudott és azt

Mondta azért nem tudja mert az exe neki első látásra szerelem volt , én pedig nem szóval nem volt olyan fontos"

Azért ez durva. Én még arra is gyanakszom, hogy amikor ráírt az exre volt mögötte hátsó szándék: VISSZAMENT volna hozzá csak nem kellett, így maradt a kérdező mellett.

2014 óta 2022-ben vállaltak gyermeket, jó, lehet azért, hogy nem volt hozzá megfelelő háttér, de benne van a pakliban, hogy a feleség várt az (újabb) "első látásra" mesébe illő szerelemre és mivel hiába várt türelmesen, a férj mindezek ellenére jó férj és szereti/kedveli mint embert és már megvan hozzá a kora rábólintott.

2023. okt. 3. 09:47
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Ember legyen a talpán, akinek nem fájna , hogy második(/harmadik helyen van a kicsi után) az elejétől fogva.
2023. okt. 3. 09:49
 16/18 anonim ***** válasza:

14-igen, és akkor? Elválig a nőtől, mert még mindig nem közömbös az exével szemben?

Kérdés, megcsalta a nő? Nem szereti a kérdéezőt? Rossz anya?

Kell ez a vájkálás a múltban?

2023. okt. 3. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

A kérdező majd eldönti mit lép.

"Kérdező döntsd el hogy neked jó-e ez a szerep, meg tudsz-e benne bízni annak ellenére amit összehord és ha nem megy sehogyse, akkor párterápia/pszichológus/válás is a megoldások között van."

De igenis joga van érdeklődni és aszerint amit jónak lát dönteni hogy mi legyen!

2023. okt. 3. 09:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Túlgondoltad egy kicsit a dolgot.Örülj hogy veled van.Ha nem kellenél nem lenne veled.Egyik kapcsolat sem szól fixen az idők végezetéig,be kell érni annyival ami jut belőle.Ha nem így gondolkozol a mai világban akkor neked annyi,be fogsz kattanni egyszer.Más világ van haver,nem a 80 as években vagyunk.Csak jó tanács,mielőtt még ezzel a hozzáállással rontanál el mindent kettőtök közt.
2023. okt. 3. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!