Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálok mindent normálisan leírni. Mi tévő legyek? Nem értem én már, mi van itt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány, velem egy idős és már ismerjük egymást 6 éve. Napi rendszerességgel beszélünk, találkozunk noha a találkozás a közös sport miatt jön össze. Lesz egy kirándulás a közel jövőben amire ő megy, és sokáig úgy volt hogy én pedig nem fogok tudni menni. Mikor írtam hogy nem megyek nagyon szerette volna hogy én is menjek és mikor végül kialakult minden és eltudok menni akkor nagyon örült neki. A lényeg az egészben hogy én már érzek iránta a barátságnál kicsit többet, de pici visszautasításokat mindig kaptam.Előfordul hogy eljárunk együtt ide-oda de eddig csak baráti alapon történt és én feljebb akarok lépni. De visszatérve a kiránduláshoz... biztosan lesz olyan hogy kettesben leszünk mert már volt erről szó, de nem tudom hogy még is felhozzam-e neki ezt a témát hogy én meg Ő. Attól félek hogy a jó kis barátságunk összehullana ha felhoznám ezt a témát. Másoktól egyébként hallottam már hogy nagyon hálás nekem hogy vagyok neki, de nem tudom valami miatt nem akar előrébb haladni. Mi tévő legyek? Volt már valakinek ilyen helyzete? Mi lenne a helyes döntés?2018. jún. 5. 16:28
1/4 anonim válasza:
Én lépnék. Nem lépsz, csak őrlődsz, mi is lesz, akár egy évig is, ha ő nem lép? A barátság vége, akkor vége, jobb ha nem mutatod mondod és csak úgy szerelmesen barát maradsz? Az mire jó? Önsanyargatásnak?
2/4 NDSM válasza:
Szerintem is hozd szóba a kiránduláson a témát. Az ember nem azt bánja meg élete végén, amit tett, hanem azt amit nem tett. Egyébként is, ha lesz párja, az valószínűleg meg fog tőled szabadulni, tehát a barátságotok más miatt is megszűnhet.
3/4 anonim válasza:
Az előttem szólóknak teljesen igazuk van! Hozd szóba minden képen, de finoman. Erre csak annyit tudok mondani, barátokból, barátsággal, barát zónából már tele van a padlás :) (nyersen mondva párkapcsolatot szeretnél, dugni, nem pedig havert-barátot)
30f
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. Én csak attól félek, ha megemlítem neki ezt az első nap akkor utána nagyon kellemetlen is lehet a további kikapcsolódásnak szánt idő. Abban az esetben mi van?
2018. jún. 5. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!